Een internationale date organiseren: drie belangrijke tips

In jouw zoektocht naar liefde heb je je niet alleen op Nederlandse dames of heren gericht, maar ben je over de landgrenzen gegaan. Je hebt je aangemeld voor een internationale datingsite en bent hier in contact gekomen met een leuke dame of heer uit een ander land. Na een tijdje online contact te hebben gehad, hebben jullie nu besloten om af te spreken. Wil je zeker weten dat jullie internationale date een succes wordt? Lees dan de drie tips in dit artikel om jouw date op de juiste manier te organiseren.

Tip 1: date op een openbare plek

Ga je voor het eerst afspreken met een Nederlandse dame of heer die je via een datingsite hebt leren kennen, dan geven we altijd de tip dat je op een openbare plek af moet spreken. Bij het ontmoeten van een buitenlandse vrouw of man is dit niet anders. Je kent iemand nog niet echt aangezien je hem of haar nog niet ontmoet hebt, dus ontmoet elkaar altijd op een openbare plek. Ook slim: Skype eerst eens met elkaar, zodat je elkaar al op video hebt gezien. In dit geval is jullie eerste date niet alleen iets minder spannend, maar weet je ook met wie je afspreekt en kun je niet meer voor verrassingen komen te staan. Toch is het ook in dit geval alsnog verstandig om op een openbare plek af te spreken.

Tip 2: behandel je date met respect

Je wil je date altijd met respect behandelen, dat is logisch. Toch is het verstandig om hier bij een internationale date extra rekening mee te houden. Niet alleen door je date volgens de Nederlandse normen en waarden met respect te behandelen, maar ook door je in zijn of haar cultuur te verdiepen. Wat is respect in de cultuur van je date en wat is volgens zijn of haar cultuur echt respectloos? Zoek dit eens uit en houd hier rekening mee tijdens de date, zodat je jouw afspraakje niet per ongeluk respectloos behandelt.

Tip 3: blijf realistisch en nuchter

Heb je de ideale man of vrouw gevonden op een internationale datingsite en klikt het echt goed tussen jullie, dan is de kans groot dat je helemaal in de wolken bent. Dit is fijn, maar zorg ervoor dat jouw liefde je niet blind maakt. Het daten van een man of vrouw uit het buitenland is een grote stap en om deze stap goed te laten verlopen, moet je realistisch en nuchter blijven. Je mag best dromen, maar sla hier niet in door en blijf vooral bij jezelf. Voelt iets niet goed? Dan mag je hier best mee stoppen. Voelt iets wel goed? Dan mag je je hier wel aan overgeven, als je maar een beetje realistisch en nuchter blijft.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply