Drie tips om indruk te maken op een vrouw

indruk maken vrouwHeb je binnenkort een date met een geweldige vrouw en wil je echt indruk op haar maken? Dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen om jullie date echt te laten slagen. Op deze pagina lees je welke tips je kunt gebruiken als je indruk wil maken op een vrouw, bijvoorbeeld tijdens jullie eerste date.

Tip 1: verras haar

Iedere vrouw vindt het leuk om verrast te worden. Door je date te verrassen met een klein cadeautje of een leuke activiteit, kun je echt indruk op haar maken. Heeft ze je bijvoorbeeld verteld dat ze een groot liefhebber is van paarden? Dan kun je voor de eerste date bijvoorbeeld een paardentocht organiseren. Ook kun je ervoor kiezen een klein cadeautje te geven, al moet je dit niet overdrijven. Geef geen bos met 100 rozen op de eerste date, maar houd het simpel en subtiel.

Tip: blijf een vrouw niet alleen verrassen tijdens de eerste date of als de relatie nog pril is, maar ook als jullie al langer samen zijn. Een cadeautje op zijn tijd, af een toe een etentje en een georganiseerde date doen het altijd goed, ook als jullie al langer samen zijn.

Ontmoet je grote liefde op Pepper!

Op lexa.nl vind je duizenden singles. Stuur berichten, chat en flirt met de leukste singles, het kan allemaal met de mobiele site en apps. Schrijf je gratis in!

Tip 2: toon interesse

Vrouwen vinden het prettig als er naar hen geluisterd wordt. Laat je date duidelijk zien dat je geïnteresseerd bent in haar en naar haar luistert door echt actief mee te doen in het gesprek. Het is bijvoorbeeld erg goed als je nog weet hoe haar beste vriendin heet, dat ze vandaag die ene belangrijke afspraak had op kantoor of dat ze morgen met haar hond naar de dierenarts moet. Door vragen te stellen over mensen of gebeurtenissen in haar leven, laat je zien dat je geluisterd hebt en echt interesse hebt in de dingen die ze je vertelt.

Tip 3: doe romantisch met rode rozen

Iedere vrouw vindt het leuk om rode rozen te krijgen. Op een eerste date houd je het subtiel met een enkele rode roos, terwijl je een vaste relatie kunt verrassen met een grote bos rode rozen. Leuk om zelf mee te nemen als je haar ziet, maar ook leuk om te versturen per post. Verstuur je de rozen per post, dan verwacht ze het echt niet en is ze extra blij als je ziet dat je als romanticus aan haar gedacht hebt. Bekijk de beste datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply