Drie tips om je ex voorgoed te vergeten

Je bent al een tijdje uit elkaar, maar je blijft maar aan je ex denken. Blijf je hierdoor in het verleden hangen en voel je je verdrietig als je aan je ex denkt, dan is het belangrijk om je ex zo snel mogelijk te vergeten. Hoe je dit precies doet, lees je in dit artikel. Zo geven we op deze pagina drie gemakkelijke tips om jouw ex snel en op de juiste manier helemaal te vergeten, zodat je verder kunt met je leven na de ‘break-up’.

Houd het contact puur zakelijk

Soms moet je contact hebben met je ex, bijvoorbeeld als jullie samen kinderen hebben of als jullie samen een appartement hebben gehuurd en nog wat praktische zaken moeten regelen met elkaar. Praktisch contact met je ex is prima, maar houd het puur praktisch. Ga je ex niet appen als je dronken bent en hem of haar mist, stuur hem of haar geen sentimentele berichten en ga zeker niet bellen als je je eenzaam voelt. Houd het contact lekker zakelijk en je kunt gemakkelijker over je ex heen komen.

Doe de tastbare herinneringen weg

Heb je nog steeds kleding van je ex in je kast hangen, hangt er nog een foto van jullie samen op de koelkast of heb je nog steeds de ring om die je van je ex hebt gekregen? Dan is het lastig om je ex te vergeten, want die tastbare herinneringen laten je steeds weer aan hem of haar denken. Hoe lastig het ook kan zijn om die spullen weg te doen, het is toch beter om jezelf niet meer met die tastbare herinneringen te confronteren. Geef de kleding terug, gooi de foto op de koelkast weg en doe de ring voorgoed in een afgesloten sieradendoosje. Word je niet meer met spullen geconfronteerd met je ex, dan is het gemakkelijker om over hem of haar heen te komen.

Start schaamteloos met een rebound

Sommige mensen hebben een rebound nodig om echt over hun ex heen te komen. Het is misschien niet echt iets om trots op te zijn, maar je mag best even met iemand anders daten om je ex te vergeten. Wel moet je jouw rebound duidelijk vertellen dat hij of zij een rebound is. Geef hem of haar geen valse hoop als je absoluut geen relatie wil, want dit is niet eerlijk. Wil je gewoon casual daten om je ex te vergeten, dan zeg je dit duidelijk tegen je rebound. Vind jouw rebound dit prima, dan hebben jullie beide plezier aan de korte en casual relatie en is er niks aan de hand. Met een beetje geluk ben je jouw ex door jouw rebound helemaal vergeten en kun je echt verder met je leven.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply