Datingsites voor 40-plussers: dit zijn de beste websites

Je bent net gescheiden, je bent je partner verloren of je bent simpelweg nooit getrouwd geweest en bent al een tijdje alleen. Je redt het prima in je eentje, maar je mist toch een maatje om de goede en de slechte momenten van je leven mee te delen. Omdat je nog nooit een leuke potentiële partner ‘in real life’ tegengekomen bent, heb je besloten online te gaan daten. Ben jij benieuwd welke datingsites het meest geschikt zijn voor 40-plussers zoals jij? Lees dan in dit artikel welke 40-plus datingsites op dit moment het beste worden beoordeeld.

SeniorenGeluk

De naam van de datingsite klinkt misschien wat misleidend, want SeniorenGeluk richt zich echt niet alleen op singles die al 60 jaar of ouder zijn. Je kunt je inschrijven bij deze datingsite als je 40 jaar of ouder bent en het zal je verbazen hoeveel leden er in jouw leeftijdscategorie vallen. Ook goed om te weten: er melden zich iedere dag bijna 100 nieuwe mensen aan op SeniorenGeluk. Dit betekent dat als er nu geen leuke single voor jou bij zit, dit morgen zomaar anders kan zijn.

EliteDating

Je kent de datingsite EliteDating misschien niet, maar in feite is dit simpelweg de nieuwe naam van de bekende datingsite eDarling. EliteDating is geschikt voor singles van 40 jaar en ouder omdat deze datingsite erg serieus is. Er komen serieuze singles op af, die een serieuze en langdurige relatie willen en die door EliteDating op een serieuze manier aan andere singles worden voorgesteld. De datingsite werkt namelijk met een persoonlijkheidstest, die jij invult om de beste matches te krijgen van de datingsite.

40PlusRelatie

Het vinden van jouw ideale partner met de hulp van 40PlusRelatie werkt iets anders dan online daten. 40PlusRelatie helpt jou namelijk in je zoektocht naar de liefde door je een persoonlijke consulent te geven. Deze consulent achterhaalt jouw wensen, behoeften, verwachtingen, eisen en dromen en probeert aan de hand van deze informatie een geschikte partner voor je te vinden. Ga je akkoord met de match, dan kun je op date. Na de date volgt er altijd een evaluatiegesprek met de persoonlijke consulent, zodat je eventueel feedback kunt geven. Vond je de date niet zo leuk, dan wordt jouw feedback meegenomen in de volgende match en zo heb je meer kans op succes.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply