Daten met een zigeuner: is het iets voor mij?

Zigeuners worden ook wel Roma of Sinti genoemd. Het zijn mensen die doorgaans niet in standaard huizen wonen, maar in caravans of campers wonen en het hele jaar door aan het reizen zijn. Ze hebben dan ook een hele andere instelling dan niet-zigeuners en dit kan het daten met een zigeuner erg interessant maken. Zeker als jij het leuk vindt om met iemand te daten die heel anders is dan jij, is het de moeite waard om je eens in de wereld van zigeuners te verdiepen.

Ben jij benieuwd of het daten met een zigeuner echt iets voor jou is? Lees dan in dit artikel waar je rekening mee moet houden als je met een zigeuner gaat daten en je komt er vanzelf achter of dit wel of niet iets voor jou is.

Je houdt van avontuurlijke mensen

Ben je zelf avontuurlijk aangelegd en omring je je graag met mensen die dezelfde avontuurlijke en vrije instelling hebben? Dan is het daten met een zigeuner zeker iets voor jou. Zigeuners zijn ongebonden, hebben veel vrijheid en zijn avontuurlijk aangelegd. Ze gaan van plek naar plek en kunnen overal een leven opbouwen, onder andere door hun open en avontuurlijke instelling. Heb jij dezelfde instelling, dan kan er zeker een klik zijn.

Je houdt van reizen

Zigeuners settelen zich niet, maar reizen altijd van plek naar plek. Houd jij ook van reizen en krijg je zelfs de kriebels als je te lang op dezelfde plek bent? Dan is het daten met een zigeuner zeker iets voor jou. Wordt het serieus, dan zit je in een mum van tijd in de caravan of camper van je lief en reizen jullie samen heel Europa door.

Je houdt van een uitdaging

Tot slot moet je zeker van een uitdaging houden om een zigeuner te daten. Niet alleen omdat zigeuners zo avontuurlijk zijn, maar ook zeker omdat ze ‘vreemdelingen’ niet zomaar toelaten in hun leven. Wil je een relatie met een zigeuner, dan moet je dus even volhouden. Je zal niet zomaar een date krijgen en een serieuze relatie zit er ook zeker niet zomaar in. Alleen als je een echte volhouder bent en echt van een uitdaging houdt, is er een kans van slagen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply