Daten via Marktplaats: het is mogelijk!

De meeste mensen gebruiken Marktplaats om de oude spullen op hun zolder, in de schuur of in de garagebox te verkopen. Wat zij niet weten, is dat je marktplaats ook kunt gebruiken om jouw ideale partner te vinden. Marktplaats heeft namelijk ook een specifiek onderdeel op de website voor online dating, waar je een oproepje op kunt zetten om in contact te komen met leuke dames of heren. Meer over online daten op Marktplaats, lees je op deze pagina.

Online daten op Marktplaats: hoe werkt het?

Zoals al eerder vermeld, heeft Marktplaats een specifiek onderdeel op de website die gericht is op online dating. Om dit onderdeel van de website te bereiken, klik je op Contacten, vervolgens op Berichten en tot slot op Dating, Uitgaan en Relaties. Nu kun je bovenaan de pagina een selectie maken om jouw ideale partner te vinden via Marktplaats. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat je een vrouw bent en een man zoekt, maar ook dat je een man bent en een vrouw zoekt en ga zo maar door. Ook geef je aan hoe ver jouw ideale partner van jou af mag wonen, in een straal van een bepaald aantal kilometers. Dit werkt hetzelfde als bij de normale Marktplaats advertenties, maar dan gebruik je deze optie bij het zoeken van jouw ideale partner.

Let op: niet alle advertenties op Marktplaats zijn echt. Er worden ook veel fake advertenties geplaatst, bijvoorbeeld door mensen die iets verkopen, die alleen voor geld af willen spreken of die mensen gewoon op willen lichten. Voel je je niet goed bij een advertentie of voelt het contact met een andere man of vrouw via Marktplaats een beetje raar? Ga hier dan verder niet op in, want in dit geval is de kans aanwezig dat het om een bepaalde vorm van oplichting gaat.

Zelf een advertentie plaatsen op Marktplaats

Wil je niet alleen mensen via Marktplaats benaderen, maar wil je zelf ook benaderd worden door leuke mannen of vrouwen? Dan plaats je zelf een advertentie op de website. Selecteer hiervoor wel de juiste categorie, want alleen in dit geval kom je op het juiste deel van de website terecht. Plaats een leuke foto van jezelf, vertel iets over jezelf (wie ben je, waar woon je, wat doe je) en geef aan waar je naar op zoek bent in een man of vrouw. Wie weet krijg jij wel mails van leuke dames of heren, die je vervolgens buiten Marktplaats om beter kunt leren kennen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply