Daten met een Molukker of Molukse: drie tips

Je bent al jaren op zoek naar een leuke man of vrouw voor een langdurige relatie, maar je kunt in eigen land echt niemand vinden. Heb je een zwak voor mensen met een andere afkomst en val je vooral op Molukkers of Molukse dames? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw zoektocht naar de liefde op deze groep te focussen. Wij geven je in dit artikel graag drie tips om met een Molukker of Molukse te daten.

Tip 1: gebruik het internet

Er zijn diverse manieren om leuke Molukse heren of dames te ontmoeten. Je kunt bijvoorbeeld naar een evenement gaan waar veel Molukkers komen, maar het kan ook gemakkelijker. Molukkers zijn namelijk ook actief op diverse datingsites. Door een profiel aan te maken op de juiste datingsite, heb je in een mum van tijd contact met meerdere leuke dames of heren met deze afkomst.

Tip 2: sta open voor verschillen

Molukkers zijn anders dan Nederlanders en hier moet je rekening mee houden. Ga je met een Molukse heer of dame daten, dan moet je open staan voor eventuele verschillen in jullie cultuur, gedrag, normen en waarden, tradities en ga zo maar door. Sta je hier echt open voor, dan kun je er veel van leren en is het juist leuk om iemand te daten die anders is dan jij. Vind je dit toch lastig, dan is het moeilijk om jouw relatie met een Molukse dame of heer echt te laten werken.

Tip 3: denk goed na over de eerste date

Heb je een leuke Molukse dame of heer ontmoet via het internet en ben je klaar voor een eerste date? Denk dan goed na over de activiteit van jullie date. Hebben jullie een gezamenlijke interesse? Dan is dit een goed uitgangspunt voor jullie eerste date. Hoe leuker de activiteit voor jullie date, des te groter de kans op een klik. Ga daarom niet zomaar ergens iets drinken, maar doe iets wat jullie allebei echt leuk vinden en de kans op ware liefde is veel groter.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply