Daten met een Aziatische dame: drie tips

Heb je al een paar dates gehad met westerse vrouwen, maar heb je tot nu toe nog helemaal geen klik gevoeld? Dan kun je de liefde ook buiten Europa zoeken, bijvoorbeeld door met een Aziatische vrouw te daten. Aziatische vrouwen zijn niet alleen knap, maar vallen bovendien vaak op de typisch westerse man. Door je heil in het buitenland te zoeken, is de kans op geluk in de liefde dan ook erg groot. Wil jij met een Aziatische vrouw daten, maar heb je hier geen ervaring mee? Lees dan in dit artikel welke drie tips je kunnen helpen als je met een Aziatische vrouw gaat daten, zodat je meer kans hebt op succes.

Tip 1: verdiep je in de cultuur

De cultuur van Aziatische dames is heel anders dan je eigen cultuur en de cultuur van dames waar je in het verleden mee gedate hebt. Wil je succes in de liefde, dan is het belangrijk om je te verdiepen in de cultuur van Aziatische dames. Ga daarom niet meteen daten, maar verdiep je eerst in hun normen, waarden, tradities en gewoonten om de kans op succes bij het daten te laten groeien.

Tip 2: wees niet te opdringerig

Aziatische vrouwen zijn wat terughoudender dan de meeste westerse vrouwen. Houd hier rekening mee door niet te opdringerig te zijn in je contact met een Aziatische dame, maar het wat rustiger aan te doen. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk liefde vinden, maar kom niet te opdringerig of wanhopig over. Aziatische dames kunnen hier echt op afknappen.

Tip 3: begin niet meteen over seks

De meeste Aziatische vrouwen zijn wat preutser dan Nederlandse dames. Je kunt best over seks praten, maar doe dit wel pas als jullie contact echt heel goed is. Probeer de eerste maanden van het contact helemaal niet over seks te praten, zodat je de ietwat preutse Aziatische dame niet afschrikt. Pas als het echt goed voelt en het contact wat opener wordt, kun je een keer een seksuele toespeling maken. Wees hier weer niet te opdringerig in, maar begin rustig om haar niet af te schrikken.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply