Cougar dating

Veel oudere mannen vallen op jongere vrouwen, maar dit kan ook zeker andersom het geval zijn. Ben jij een oudere vrouw en val je op jongere mannen of ben je een jongere vrouw en val je op rijpe dames? Dan is cougar dating iets voor jou. Een cougar is een oudere dame die op jongere mannen valt en cougar dating betreft het hele datingproces van deze vrouwen en jongere mannen.

Wat is een Cougar?

Zoals aangegeven is een Cougar is jargon voor een vrouw die seksuele activiteit zoekt met aanzienlijk jongere mannen.

De oorsprong van het woord cougar als jargon wordt bediscussieerd, maar men vermoedt dat het afkomstig is uit West-Canada en voor het eerst in druk verscheen op de Canadese datingwebsite Cougardate. Het is ook beweerd dat het “afkomstig is uit Vancouver, Brits Columbia, als een pleidooi voor oudere vrouwen die naar bars zouden gaan en naar huis zouden gaan met degene die aan het eind van de nacht was achtergebleven “.

De term is op verschillende manieren toegepast op vrouwen die seksuele relaties onderhouden met mannen die meer dan acht jaar jonger zijn dan zij, en op vrouwen ouder dan 50 die agressief seksuele relaties onderhouden met mannen in hun 20 of 30 jaar. De term kan echter ook verwijzen naar elke vrouw die een mannelijke partner heeft die veel jonger is dan zijzelf, ongeacht leeftijd of leeftijdsverschil.

Cougar dating: eenvoudig via het internet

Als je als oudere vrouw op jongere mannen valt of als jongere man op oudere dames valt, kan het extra lastig zijn om een leuke man of vrouw te leren kennen. Om het datingproces wat gemakkelijker te laten verlopen, kun je gebruik maken van een datingsite om de ideale partner te vinden. Er zijn zelfs datingsites die zich op cougar dating richten, wat betekent dat je hier alleen mensen vindt met dezelfde voorkeuren als jij.

Heb je een website gevonden voor cougar dating, dan is het belangrijk om eerst na te gaan of de betreffende datingsite betrouwbaar is. Online dating moet namelijk wel veilig blijven, ook als je in eerste instantie niet van plan bent om met iemand af te spreken. Door onze vergelijkingstool te gebruiken bij het zoeken van een cougar datingsite, weet je zeker dat je lid wordt van een betrouwbare website.

Een account aanmaken voor online cougar dating

Heb je een geschikte datingsite gevonden voor online cougar dating, dan kun je lid worden van deze datingsite door een account met bijbehorend profiel aan te maken. Wij raden je aan om je profiel op de datingsite zo veel mogelijk te vullen met relevante informatie en ook foto’s te plaatsen op het profiel, zodat je meer kans hebt om leuke berichten te ontvangen. Hoe meer informatie er namelijk in het profiel staat en hoe meer foto’s je hebt, des te groter is de kans dat je benaderd wordt door leuke dames of heren.

Heb je jouw profiel helemaal gevuld, dan kun je echt op zoek naar leuke mannen of vrouwen op de datingsite. Dit kun je doen door gewoon wat rond te kijken, maar ook door de zoekfunctie van de datingsite te gebruiken. Door enkele filters in de zoekfunctie in te vullen, geef je precies aan waar je naar op zoek bent en vind je alleen profielen die echt bij jou passen.

De kosten van online cougar dating

De meeste cougar datingsites zijn betaald, wat betekent dat je er bijvoorbeeld een betaald abonnement voor nodig hebt of geld moet betalen per bericht dat je wil versturen. Dit lijkt misschien een minpunt, maar je kunt het ook als pluspunt zien. Moet je namelijk geld betalen voor online cougar dating, dan is de kans kleiner dat hier fake profielen te vinden zijn. Alleen mensen die echt willen daten, betalen namelijk geld voor een datingsite voor cougar dating. Hoeveel je voor online cougar dating moet betalen, verschilt per datingsite. Wij raden je aan om dit vooraf uit te zoeken per datingsite, zodat je de kosten van verschillende cougar datingsites met elkaar kunt vergelijken

milf dating

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply