In contact met een Russische vrouw: drie belangrijke tips

Veel Russische dames gaan de landgrenzen van Rusland over om een leuke vent te zoeken. Dit heeft niet zo zeer te maken met het feit dat ze Russische heren niet leuk vinden, maar simpelweg omdat er veel armoede is in Rusland en de dames deze situatie willen ontvluchten. Kom je in contact met een Russische vrouw, dan is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Je wil de liefde vinden, maar je wil geen ‘money mule’ (geldezel) worden. In dit artikel lees je welke tips je kunt gebruiken om dit te voorkomen.

Tip 1: stuur nooit geld naar Rusland

Het kan voorkomen dat de Russische dames tijdens jullie online contact vraagt om geld. Misschien heeft ze het inderdaad niet breed en vind je dit zielig, maar je kunt haar beter geen geld sturen. Stuur je haar wel geld, dan krijgt ze meteen het idee dat er veel te halen valt en is de kans op een valse relatie voor geld groter. Stuur je geen geld, dan weet je in ieder geval zeker dat ze echt contact met je heeft om jou als persoon en niet om de centen die op je bankrekening staan.

Tip 2: ga niet te snel

Heb je eindelijk iemand ontmoet die je echt leuk vindt, dan is het verleidelijk om de relatie zo snel mogelijk te laten vorderen. Toch kun je dit beter niet doen, want de beste relaties kosten nu eenmaal tijd. Ook niet als de Russische dame aanspoort om elkaar snel te ontmoeten en snel met elkaar samen te gaan wonen, doe je dit niet. Liefde heeft geen haast en jij dus ook niet.

Tip 3: begin niet te snel over seks

De meeste Russische vrouwen worden erg strikt en traditioneel opgevoed. Daarom zijn ze wat preutser dan Nederlandse dames en kunnen ze echt afgeschrikt worden door open gesprekken over seks. Begin niet te snel over seks, maar laat haar zelf over dit onderwerp beginnen. Kennen jullie elkaar wat langer, dan kun je wel besluiten om haar wat over seks te vragen of hier zelf iets over te zeggen. Doe dit echter niet te snel en zeker niet te bot, want hier kun je haar echt mee wegjagen en dit wil je natuurlijk niet.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply