Wat zijn de belangrijkste punten bij een seksdate?

Sta je op het punt om een spannende seksdate te organiseren met een leuke man of vrouw? Er zijn een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden bij de organisatie van een seksdate! In dit artikel zetten we de belangrijkste punten voor je op een rijtje, zodat je niets vergeet in de aanloop naar jullie eerste seksdate.

Met wie begin je aan de seksdate?

Je sekspartner is misschien wel het belangrijkste aspect van de seksdate! Zonder een leuke sekspartner hoef je immers niet te beginnen aan de date. Een sekspartner moet aantrekkelijk zijn en qua manier van doen bij je persoonlijke voorkeuren aansluiten. De ene sekspartner zal beter bij je passen dan een ander. Een sekspartner vind je via online datingsites die specifiek bedoeld zijn voor het aanbieden van seksdates. Je kunt hier nieuwe mensen leren kennen en eerst een tijdje met elkaar praten. Op het moment dat je elkaar relatief goed kent kun je een eerste seksdate organiseren.

Wat ga je tijdens een seksdate doen?

Nu je weet met wie je de seksdate hebt is het tijd om een planning voor de seksdate te maken. Bepaal vooraf op welke dag je de seksdate hebt en waar je afspreekt! Tijdens een seksdate is de kans op het hebben van seks erg groot. Je hoeft echter niet alleen voor seks samen te komen. Wellicht vind je het leuk om eerst een hapje met elkaar te eten? Wil je een seksdate combineren met een bezoek aan de plaatselijke bioscoop? Enzovoorts. Ook kiezen mensen er geregeld voor om samen te slapen tijdens de seksdate.

Waar spreek je af voor de seksdate?

Een derde element bij de organisatie van de seksdate is het vinden van een geschikte locatie voor de seksdate. Kies tijdens jullie eerste seksdate bij voorkeur voor een neutrale locatie. Denk aan een hotel tussen jullie woonplaatsen in, een parkeerplaats langs de snelweg, enzovoorts. Het is af te raden om voor een eerste seksdate bij iemand thuis af te spreken, omdat het in zo’n geval lastig is om te ‘vluchten’ bij vervelende situaties.

Hoe weet je welke man of vrouw je sekspartner is?

Niet onbelangrijk bij de organisatie van een seksdate is het afspreken van een herkenningsteken. Aangezien je elkaar nooit eerder gezien hebt is het belangrijk dat je elkaar kunt herkennen op de afgesproken locatie. Je doet er verstandig aan om voor jullie eerste seksdate al een keer met de webcam afgesproken te hebben, zodat je al een beeld hebt van hoe iemand eruitziet. Ook kun je foto’s of video’s naar elkaar sturen voordat je de eerste seksdate afspreekt.

Geef je grenzen duidelijk aan tijdens de seksdate

Naast het vinden van een geschikte sekspartner voor je eerste seksdate is het ontzettend belangrijk om je grenzen aan te geven tijdens de seksdate. Hoewel het soms behoorlijk lastig kan zijn om ‘nee’ te zeggen, is dit essentieel om teleurstellingen en vervelende situaties te voorkomen. Wanneer je bijvoorbeeld geen seks zonder condoom wenst, is het onverstandig om dit toch te doen. Niet alleen omdat je hier later spijt van kan krijgen, ook omdat je hierbij het risico op een seksueel overdraagbare aandoening loopt. Iets wat je logischerwijs zo goed mogelijk wenst te voorkomen!

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply