Ik ben een bekende tegengekomen op een seksdating website: wat nu?

bekende tegengekomen seksdating websiteBen je actief op een seksdating website, dan ga je er vanuit dat niemand hier ooit achter komt tenzij je jouw geheim met iemand deelt. Toch kan het gebeuren dat iemand erachter komt wat je op het internet doet, bijvoorbeeld als deze persoon zelf ook actief is op dezelfde website. Ben jij een bekende tegengekomen op een seksdating website en heb je geen idee wat je nu moet doen? Dan geven wij je graag enkele tips voor deze situatie in dit artikel.

 

Tip 1: controleer of het profiel echt is

Je kunt wel meteen in paniek raken, maar het kan ook voorkomen dat het profiel van die ene bekende helemaal niet echt is. Zo kan de foto van de bekende gebruikt worden in het profiel, maar kan deze foto ook gestolen zijn door de werkelijke eigenaar van het account. Controleer het profiel om te checken of het account echt is en als dit niet het geval is, hoef je je sowieso geen zorgen te maken. Is het profiel wel echt, dan lees je onderstaande tips om op de juiste manier om te gaan met deze ontdekking.

Tip 2: meld je aan voor een andere seksdating website

Natuurlijk wil je niet dat de buurvrouw, de collega van je partner of de schoolpleinmoeder van de basisschool van je kinderen kan zien dat jij gebruik maakt van een seksdating website. Verwijder je profiel en maak een profiel aan op een andere seksdating website, zodat je gewoon verder kunt gaan met jouw online activiteiten en je geen zorgen hoeft te maken of die bekende je ziet op de website.

Op zoek naar een serieuze relatie?

EliteDating heeft weekelijks meer dan 1500 nieuwe leden waarvan 52% vrouw en 48% man. 70% van de leden bezit minimaal een bachelordiploma. Bekijk welke singles uit Friesland in jouw buurt wonen. Schrijf je nu gratis in!

Tip 3: doe of er niets aan de hand is

Kom je de bekende tegen buiten de seksdating website, nadat je hebt gezien dat hij of zij op dezelfde website actief is als jij? Doe dan gewoon alsof er niets aan de hand is. Misschien heeft de bekende jouw profiel helemaal niet gezien en als dit wel zo is, zal hij of zij er niets van zeggen. Jullie bewaren elkaars geheimpje, waar niemand achter hoeft te komen. Ga dus vooral niet ongemakkelijk doen, maar doe gewoon alsof er niets gebeurd is en het blijft jullie geheim. Bekijk de beste sex datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply