Beffen

Beffen is orale seks bij de vrouw. Als je de vrouw beft, stimuleer je de clitoris en de vagina met de tong en de lippen. Dit is erg opwindend voor de vrouw. Orale seks kan dan ook leiden tot een orgasme.

Hoe bef je een vrouw?

Om een vrouw goed te beffen, gebruik je je tong en lippen. Je stimuleert de clitoris en eventueel te vagina. Je kunt bijvoorbeeld over de clitoris likken, maar ook eromheen. Ook kun je de schaamlippen van de vrouw likken of je tong en/of vingers in de vagina gebruiken.

Iedere vrouw is anders en vindt daarom weer iets anders lekker. Wil je de vrouw goed beffen, zodat ze wellicht klaar kan komen? Dan kan het geen kwaad om haar te vragen wat ze lekker vindt. Je kunt haar reactie ook peilen door haar een beetje in de gaten te houden tijdens het beffen. Wordt de vagina vochtiger en schokt haar lichaam? Dan vindt ze het waarschijnlijk erg fijn wat je doet.

Tips om een vrouw goed te beffen

Onderstaande tips helpen je een vrouw goed te beffen, ook als je dit nog nooit gedaan hebt.

Tip 1: gebruik je tong en vinger(s)

Je kunt alleen je tong gebruiken tijdens het beffen, maar je kunt ook tegelijkertijd een of meerdere vingers gebruiken. Stimuleer bijvoorbeeld de clitoris met je tong en gebruik een of meerdere vingers om de vagina te stimuleren.

Tip 2: focus niet alleen op de vagina

De vrouw heeft meerdere erogene zones, ofwel zones die erg gevoelig zijn. Dit zijn onder andere de binnenkant van de dijen, de buik en de billen. Je kunt je voor en/of tijdens het beffen ook op deze zones focussen, om de vrouw nog meer te stimuleren.

Tip 3: luister goed naar haar lichaam

Zoals al eerder vermeld, merk je het wel als de vrouw het beffen prettig vindt. Dan wordt de vagina bijvoorbeeld vochtiger, gaat haar lichaam ongecontroleerd bewegen of maakt de vrouw geluiden. Luister goed naar haar lichaam en stem hier je technieken op af. Zo breng je haar uiteindelijk tot een hoogtepunt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply