Wat bedoelt men met een cougar?

Wellicht heb je al eens van de term “milf” gehoord. Dit is een moeder van middelbare leeftijd, die een aantrekkelijk uiterlijk heeft en op date gaat met een jongere man van beneden de 30 jaar. Weet je echter ook wat een cougar is? Een cougar wordt gezien als het tegenovergestelde van een milf. Bij een milf gaat het namelijk om een oudere vrouw die dates heeft met een jongere man, zonder direct de intentie te hebben om seks met elkaar te hebben. Een cougar is daarentegen wel specifiek op zoek naar seks of een vaste relatie met jongere mannen. Er zijn verschillende bekende Nederlanders die als cougar gezien worden, omdat zij een relatie hebben met een aanzienlijk jongere man.

De definitie van een cougar

Het kan behoorlijk lastig zijn om een bindende definitie te geven van een cougar. Over het algemeen verstaan we onder een cougar iemand van boven de veertig jaar, die veel aandacht besteedt aan haar uiterlijk en er hierdoor nog aantrekkelijk uitziet. Door bijvoorbeeld plastische chirurgie toe te passen of kleding te dragen die de mooiste elementen van het lichaam van de vrouw accentueert, probeert een cougar een jongere minnaar te vinden. Dit kan in een uitgaansgelegenheid of kroeg, maar ook via het internet. Er zijn steeds meer datingsites voor cougars, waarop zij een match zoeken met een leuke, aanzienlijk jongere man.

Een leuke cougar vinden op internet

Mocht je interesse in een cougar hebben, dan kun je het beste op internet op zoek gaan naar een geschikte cougar. Zeker in een kroeg of uitgaansgelegenheid kan het erg lastig zijn om de leeftijd van een vrouw te bepalen zonder de vrouw te beledigen. Een vrouw vindt het vaak niet leuk om over haar leeftijd te praten, zeker niet als ze al wat ouder is. Op internet voorkom je dergelijke ongemakkelijke situaties, omdat de leeftijd van een vrouw vaak op haar profiel vermeld wordt. Daarbij zijn er specifieke websites waarop enkel vrouwen actief zijn van een middelbare leeftijd. Zo weet je zeker dat je hier leuke cougars vindt!

Een oudere vrouw wil met respect behandeld worden. Zorg er om die reden voor dat je een vrouw rustig benadert en niet direct met de deur in huis valt. Misschien heeft een cougar geen interesse in je, of wil een cougar je eerst beter leren kennen voordat jullie een eerste date afspreken. Door een oudere vrouw complimentjes te geven is de kans op een eerste date het grootst.

Een relatief met een cougar beginnen

Voor veel jongere mannen blijft het een gek idee om een relatie of seks te hebben met een vrouw die veel ouder is dan zij zijn. Zeker bij een vrouw van boven de 40 jaar is het bijvoorbeeld lastiger om nog een kind te krijgen, evenals dat een vrouw snel aan aantrekkelijkheid kan verliezen in deze levensfase. Het is echter niet zo dat het hebben van een relatie met een cougar vreemd is! Er zijn zelfs steeds meer jongere mannen die interesse tonen in een oudere vrouw. Een oudere vrouw heeft vaak al meer levenservaring, waardoor zij een dominantere rol in een relatie in kan nemen dan een relatief jonge vrouw. Dit is een van de redenen die cougars zo aantrekkelijk maken voor jongere mannen!

Ben je benieuwd of een relatie met een cougar wat voor jou is? Kijk eens op een datingsite voor cougars om te zien welk type vrouw zich hier aanbiedt.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply