Autisme dating: 3 tips voor succes!

autisme-datingVoor mensen met autisme kan het wat lastiger zijn om de ideale partner te vinden. Mensen zonder autisme vinden het al moeilijk om iemand aan te spreken en zichzelf te zijn bij een leuke man of vrouw, maar voor mensen met autisme is dit nog lastiger. Heb jij autisme en heb je hierdoor ook moeite met het vinden en aanspreken van jouw ideale partner? Dan kun je gebruik maken van een speciale datingsite voor autisme dating om je ideale partner te vinden.

 

Online dating: verlaag de drempel om je ideale partner te vinden

Een groot voordeel van online dating, is dat het eerste contact met een leuke man of vrouw altijd via het internet wordt gelegd. Voor velen neemt dit een belangrijke drempel weg, aangezien het veel spannender is om iemand aan te spreken in ‘real life’. Zou jij ook nooit iemand aan durven spreken in het echt, maar durf je wel een berichtje te sturen naar een leuke man of vrouw? Dan is online dating echt iets voor jou.

Het vinden van de juiste datingsite

Er zijn verschillende datingsites die je kunt gebruiken voor autisme dating. Door datingsites met onze handige tool met elkaar te vergelijken, kom je er vanzelf achter welke datingsite het beste bij jou past. En wil je zeker weten dat een specifieke datingsite echt iets voor jou is? Dan kun je de reviews van experts ook nog doorlezen of de recensies van (ex-)gebruikers doornemen om erachter te komen hoe zij een datingsite beoordelen.

Heb je eenmaal een geschikte datingsite gevonden voor autisme dating, dan maak je een profiel aan op deze datingsite. Dit doe je door je eerst aan te melden (een account aan te maken), om vervolgens je aanmelding te bevestigen en je profiel te vullen met informatie over jezelf. Plaats ook nog een mooie foto van jezelf en je profiel is helemaal klaar om reacties van leuke singles te ontvangen.

Succes met online dating: drie tips

Zeker als je nog geen ervaring hebt met online dating, kan het lastig zijn om leuke singles te vinden en hier echt leuke gesprekken mee te voeren. Om jouw kans op succes zo groot mogelijk te maken, geven we je in onderstaande tekst graag drie algemene tips voor online (autisme) dating.

Tip 1: heb geduld. Het kan even duren voor je echt leuke matches hebt. Stuur in de tussentijd geen wanhopige berichten naar de profielen van leuke mannen of vrouwen, want laat een verkeerde indruk achter.

Tip 2: wees duidelijk over je verwachtingen. Wil je echt een serieuze partner vinden met online dating? Dan geef je dit duidelijk aan. Wil je eigenlijk alleen een beetje chatten en vind je echt daten nog te spannend, dan ben je hier ook duidelijk over.

Tip 3: leer elkaar eerst goed kennen en spreek dan pas af. Te snel afspreken kan een contact echt verpesten. Leer elkaar eerst online goed kennen, bel vervolgens een paar keer met elkaar (of houd op een andere manier telefonisch contact, bijvoorbeeld door middel van WhatsApp) en spreek pas af als het echt goed voelt, voor jullie allebei.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply