Bij anale seks stimuleer je de anus. Dit kun je bij de vrouw doen, maar ook bij de man. Je kunt de anus stimuleren met de vinger(s), maar ook met de tong of met de penis. Op deze pagina lees je hier meer over.

Anale seks met de vinger(s)

Je kunt de anus stimuleren met een of meerdere vingers. Dit doe je door met een vinger de anus te strelen en eventueel later te penetreren. Ook goed om te weten: bij de mannen is het gebied tussen de anus en de ballen (het perineum) erg gevoelig. Eventueel kun je de vinger wat vochtiger maken met wat spuug of met glijmiddel, om de anale seks met de vinger wat gemakkelijker te maken.

Anale seks met de tong

Je kunt de anus ook met je tong stimuleren. Dit wordt ook wel rimmen genoemd. Niet iedereen vindt het een prettig idee, maar je kunt het zeker een keer proberen als je nieuwsgierig bent.

Anale seks met de penis

Tot slot kun je de anus ook stimuleren met de penis. Dit vereist enige voorzichtigheid: je kunt de penis niet zomaar in de anus inbrengen. Begin voorzichtig: ga langzaam met het puntje van de penis in de anus. Ga nu voorzichtig wat dieper, zodat je beide aan het gevoel kunt wennen. Als alles goed gaat, kun je wat meer in de anus bewegen.

Tips voor de eerste keer anale seks

Wil je voor de eerste keer anale seks hebben met de penis? Lees dan onderstaande tips en je weet zeker dat dit prettig is voor je partner én voor jou.

Tip 1: gebruik glijmiddel

Bij anale seks is het prettig glijmiddel te gebruiken, aangezien de anus van nature niet vochtig is. Door glijmiddel te gebruiken, glijdt de penis gemakkelijker in de anus en wordt de anale seks prettiger voor beide partijen. Bij anale seks gebruik je altijd een glijmiddel op waterbasis.

Tip 2: begin voorzichtig

Geef elkaar de tijd om even te ontspannen: anale seks is iets heel anders dan vaginale seks. Begin daarom rustig en voorzichtig. Luister goed naar het lichaam van de persoon die de penis in de anus ontvangt. Als hij of zij pijn heeft, kun je het beter nog wat rustiger aan doen.

Tip 3: gebruik altijd een condoom

Ook bij anale seks kun je soa’s krijgen. Gebruik daarom altijd een condoom en doe een soa-test als het condoom gescheurd is. En ga je van de anus terug naar de vagina? Dan gebruik je een nieuwe condoom. Doe je dit niet, dan kunnen er bacteriën van de anus in de vagina komen en dit kan leiden tot vervelende infecties.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply