Een anaal orgasme krijgen: de beste tips

Je kunt de penis of vagina stimuleren om een orgasme te krijgen, maar je kunt er ook voor kiezen de anus in het seksuele spel te betrekken. Wat velen niet weten, is dat de anus ontelbaar veel zenuwuiteinden heeft. Weet je deze op de juiste manier te prikkelen, dan kun je jouw orgasme nog intenser maken. En heb je moeite om klaar te komen? Dan kan een anaal orgasme je helpen toch tot een spetterend hoogtepunt te komen.

Op deze pagina lees je meer over het anaal orgasme. Zo lees je wat dit orgasme inhoudt, maar krijg je ook enkele tips om een spetterend anaal orgasme te krijgen. De tips in dit artikel zijn opgesteld voor mannen en voor vrouwen. Iedereen kan namelijk een anaal orgasme krijgen, jij ook!

Wat is een anaal orgasme?

We spreken in dit artikel over een anaal orgasme, maar in feite bestaat dit orgasme helemaal niet. De vele zenuwuiteinden die je in de anus vindt, zijn er namelijk niet op gemaakt om een orgasme te krijgen. Dit in tegenstelling tot de zenuwuiteinden in de vagina, de clitoris, de eikel en de prostaat, want deze kunnen je wel tot een spetterend orgasme brengen.

Toch kan het erg prettig zijn de anus te stimuleren, simpelweg omdat hier zo veel gevoelige zenuwuiteinden aanwezig zijn. Je krijgt een ‘anaal orgasme’ als je de anus samen met de andere erogene zones bevredigt. Denk hierbij aan de clitoris, de vagina of de eikel. De juiste stimulatie kan jouw standaard orgasme naar een nog hoger niveau brengen.

Tips om een anaal orgasme te krijgen of te geven

Wil jij dat mysterieuze anale orgasme zelf eens ervaren of wil je jouw partner dit orgasme laten ervaren? Lees dan eerst onderstaande tips. Deze tips vertellen je namelijk hoe je de anus het beste kunt stimuleren, met een spetterend hoogtepunt tot gevolg.

Gebruik voldoende glijmiddel

De vagina wordt vanzelf vochtig bij opwinding, maar bij de anus is dit niet het geval. Daarom gebruik je glijmiddel om de anus te stimuleren. Niet alleen als je een speeltje wil gebruiken om de anus te stimuleren, maar ook als je dit met je vingers wil doen. Alleen als je de anus wil stimuleren met de tong, is het niet nodig om glijmiddel te gebruiken. Met je tong maak je de anus vanzelf vochtig.

Vergeet de andere erogene zones niet

De kans dat je partner klaarkomt van anale stimulatie alleen, is erg klein. Daarom moet je zeker de andere erogene zones niet vergeten als je de anus van je partner stimuleert. Bij de vrouw zijn dit de clitoris en de vagina. Bij de man zijn dit de eikel en de prostaat. Hoe meer je tegelijkertijd stimuleert, des te heftiger het orgasme is.

Er zijn diverse seksspeeltjes die de clitoris, de vagina en de anus tegelijkertijd kunnen stimuleren. Dit zijn de dubbele dildo en de trio vibrator. Een dubbele dildo heeft twee uiteinden en een trio vibrator lijkt een beetje op een standaard tarzan vibrator, maar dan met extra onderdeel om de anus te stimuleren.

Geef je partner een prostaatmassage

Je kunt de anus van de man stimuleren door hem een prostaatmassage te geven. Dit lijkt misschien lastig, maar het is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Je voelt de prostaat van de man ongeveer 5 centimeter diep in de anus, aan de kant van de buik. Door dit plekje rustig te masseren, kan de man al snel tot een heftig orgasme komen.

Je kunt ook een prostaatmassage geven met een prostaat dildo. Dit is een dildo met een gebogen top, die precies op de juiste manier op de prostaat drukt. Ook zijn er prostaat vibrators, die op en neer bewegen en rustig trillen om de prostaat nog meer te stimuleren.

Knip je nagels

Wil je de anus stimuleren met je vingers? Zorg er dan voor dat je nagels niet te lang zijn. Niet alleen omdat dit niet hygiënisch is, maar ook omdat lange nagels niet prettig aanvoelen op de gevoelige anus. Door de nagels een beetje te vijlen, voorkom je dat er scherpe randjes aan zitten.

Koop de juiste speeltjes

Er zijn diverse speeltjes die zowel mannen als vrouwen kunnen gebruiken om een anaal orgasme te krijgen. Dit zijn de buttplug, de anaalketting en de anale dildo. Ook kun je een vibrerende sekstoy gebruiken om de anus te stimuleren. Koop dan wel een sekstoy die specifiek ontwikkeld is voor het stimuleren van de anus, niet voor de vagina. Een sekstoy die speciaal ontwikkeld is voor het stimuleren van de anus, doet dit simpelweg beter dan een standaard vibrator.

Oefening baart kunst

Iedereen is anders en dit geldt ook bij het stimuleren van de anus. De een vindt een buttplug heerlijk, de ander wil alleen met de vingers en/of tong gestimuleerd worden. Door een beetje te oefenen met anale stimulatie, kom je er vanzelf achter wat jij en je partner prettig vinden. Zo krijg je vanzelf een keer dat mysterieuze anale orgasme. Veel plezier!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply