Aftrekken

Aftrekken is op en neer bewegen van de hand om de penis, waarbij de eikel gestimuleerd wordt. Aftrekken geeft de man een fijn gevoel en kan uiteindelijk leiden tot een orgasme. Hoe de man het liefst afgetrokken wil worden, verschilt overigens per persoon. Iedereen is weer anders. De ene man vindt het prettig rustig te beginnen en steeds sneller te gaan, de ander wisselt liever tussendoor van tempo. De een gebruikt de hele hand bij het aftrekken, de ander slechts enkele vingers.

Hoe trek je iemand af?

De man kan zichzelf aftrekken, maar jij kunt dit ook voor hem doen. Dit doe je door de penis stevig vast te pakken en je hand en duim eromheen te sluiten. Vervolgens beweeg je je hand om de penis op en neer, in een regelmatig ritme. Je mag de penis best stevig vastpakken, maar het is niet de bedoeling dat je hard knijpt.

Verlaag je het tempo, dan verleng je het plezier. Verhoog je het tempo, dan wordt de opwinding groter en komt de man sneller klaar. Je stopt met aftrekken tot de man een orgasme heeft. Eerder stoppen mag natuurlijk ook, bijvoorbeeld als de man aangeeft nog niet klaar te willen komen.

Tip: na het klaarkomen stop je met aftrekken. De penis is nu namelijk erg gevoelig en daarom is aftrekken direct na het klaarkomen niet prettig meer.

Tips voor de eerste keer

Ga je voor de eerste keer iemand aftrekken? Lees dan onderstaande tips en je weet zeker dat je partner ervan gaat genieten.

Tip 1: houd er rekening mee dat iedere man anders is

Wellicht weet jouw partner precies hoe hij afgetrokken wil worden. Er is niets mis mee om dit aan hem te vragen. Je kunt zijn reactie overigens ook peilen door naar hem te kijken tijdens het aftrekken. Zo zie je precies wat hij wel of niet fijn vindt.

Tip 2: begin rustig

Je kunt beter niet te snel beginnen, aangezien de penis erg gevoelig is. Als de spanning eenmaal wat opgebouwd is tijdens het aftrekken, kun je je tempo langzaam verhogen.

Tip 3: vergeet de ballen niet

Ook de ballen van de man zijn gevoelig. Je kunt deze tijdens het aftrekken stimuleren door ze zachtjes te strelen of masseren.

Tip 4: leg je duim op de juiste plek

Je kunt je duim het beste in de buurt van het gevoeligste plekje van de penis leggen, zodat je de man op deze manier extra kunt stimuleren. Het gevoeligste plekje van de penis is het toompje, ook wel de frenulum genoemd. Je vindt dit huidplooitje aan de onderkant van de eikel.

Tip 5: gebruik eventueel wat glijmiddel

Door glijmiddel te gebruiken, kun je je hand gemakkelijker op en neer bewegen. Overigens kan een beetje spuug ook voldoende zijn om het aftrekken gemakkelijker te maken.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply