Girls.G-Dating

Zoals de naam het al verklapt, richt de datingsite Girls.G-Dating zich speciaal op girls dating. Dit betekent dat de datingsite gebaseerd is op vrouw zoekt vrouw dating. Mannen worden wel toegelaten op de datingsite, maar zij horen niet bij de primaire doelgroep van de vrouw zoekt vrouw datingsite. Ben je een vrouw, val je op vrouwen en zoek je leuke contacten voor een vriendschap, een date of een serieuze relatie? Dan ben je bij Girls.G-Dating aan het juiste adres. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over Girls.G-Dating op deze pagina.

De betrouwbaarheid van Girls.G-Dating

De datingsite Girls.G-Dating is onderdeel van Safe Dating Networks: een groot netwerk met wel honderd verschillende datingsites voor diverse doelgroepen. Meld je je aan bij Girls.G-Dating als onderdeel van Safe Dating Networks, dan weet je zeker dat je lid wordt van een datingsite die door een ervaren en betrouwbaar bedrijf beheerd wordt. Een klein minpuntje is dat de datingsite geen keurmerken heeft gekregen, maar dit betekent niet dat de datingsite niet betrouwbaar of veilig is. Het zou de betrouwbaarheid van Girls.G-Dating nog meer verbeteren, maar het is geen ramp dat de datingsite geen keurmerken heeft.

Bij het aanmaken van een profiel bij Girls.G-Dating, moet je altijd enkele persoonlijke gegevens invullen. Het is logisch dat je een beetje bang bent dat deze gegevens op straat komen te liggen of onderschept worden door internetcriminelen, maar bij Girls.G-Dating kan dit niet gebeuren. Dit komt omdat Girls.G-Dating gebruik maakt van een veilige SSL-verbinding bij het versturen van gegevens en deze verbinding kan niet onderschept worden. Heb je eenmaal een profiel aangemaakt, dan hoef je je geen zorgen te maken dat jouw profiel voor iedereen zichtbaar is. Enkel leden van Girls.G-Dating kunnen jouw profiel zien, wat betekent dat je lekker anoniem kunt daten bij deze datingsite.

Tot slot doet Girls.G-Dating er alles aan om fake leden zo veel mogelijk te weren. Zo worden niet alleen alle profielen van nieuwe leden nagekeken, maar kun je ook melding maken van fake profielen bij de datingsite. Heb je iemand gevonden die gebruik maakt van de datingsite om de verkeerde redenen, dan kun je dit melden bij de datingsite en zal de datingsite actie ondernemen.

Inschrijven bij Girls.G-Dating

Om leuke vrouwen te ontmoeten via Girls.G-Dating, moet je je eerst inschrijven bij deze datingsite. Dit doe je door enkele persoonlijke gegevens in te vullen op de homepage van de datingsite, zoals een gebruikersnaam, een e-mailadres en een wachtwoord. Heb je alles ingevuld, dan ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en bevestig je jouw inschrijving bij Girls.G-Dating. He je dit gedaan, dan krijg je een e-mail van de datingsite met een activatielink. Als je op deze link geklikt hebt, kun je je meteen inloggen en jouw profiel gaan samenstellen.

Je kunt er ook voor kiezen om je in te schrijven via Facebook, waarbij je jouw Facebookaccount aan je account bij de datingsite koppelt. Dit is minder werk omdat je minder hoeft in te vullen, maar dan moet je de datingsite wel toegang geven tot jouw Facebookaccount. Als je dit niet wil, kun je beter alles handmatig invullen.

De kosten van Girls.G-Dating

Je kunt je gratis aanmelden bij Girls.G-Dating, maar om alle functies van de datingsite te gebruiken heb je wel een betaald lidmaatschap nodig bij de datingsite. Het betaalde lidmaatschap van de datingsite wordt ook wel de VIP-toegang genoemd en je koopt deze VIP-toegang door credits te kopen bij Girls.G-Dating. Zo heb je 140 credits nodig om 14 dagen gebruik te maken van het VIP-account (15,99 euro), moet je 300 credits kopen voor 30 dagen VIP-toegang (27,99 euro) en heb je 900 credits voor 59,99 euro nodig om 90 dagen VIP-toegang te krijgen. Hoe langer je VIP-toegang neemt, hoe goedkoper je uiteindelijk uit bent met oog op de prijs per credit.

De mobiele app van Girls.G-Dating

Girls.G-Dating heeft een mobiele applicatie ontwikkeld om daten via de smartphone en tablet zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je kunt de app van de datingsite downloaden in de App Store van Apple, maar ook in de Google Play Store van Android. Je kunt de app niet vinden op de naam van de datingsite, maar wel op de term ‘Safe Dating Networks’ (moederbedrijf Girls.G-Dating). Je kunt de app gebruiken om te chatten met andere leden van de datingsite, nieuwe contacten te zoeken, berichten te sturen en te ontvangen en foto’s te bekijken van andere leden. En heb je geen telefoon of tablet met iOS van Apple of Android? Dan bezoek je Girls.G-Dating gewoon via de mobiele website om alsnog te kunnen daten met je mobiele telefoon of tablet.

Acties en kortingen

dreammatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Girls.G-Dating

Als je geen gebruik meer wil maken van de diensten van Girls.G-Dating, kun je je uitschrijven bij de datingsite. Dit kun je op ieder gewenst moment doen, ook als je nog VIP-toegang hebt tot de datingsite. Houd er in dit geval wel rekening mee dat je nooit je geld terugkrijgt voor openstaande dagen van het abonnement, wat betekent dat je jouw openstaande dagen VIP-toegang gewoon kwijt bent.

Om je uit te schrijven bij Girls.G-Dating, volg je de volgende stappen:

  1. Log je in bij Girls.G-Dating.
  2. Klik op ‘Instellingen’.
  3. Klik op ‘Mijn account’.
  4. Klik op ‘Uitschrijven’.

Heb je dit gedaan, dan wordt jouw profiel offline gehaald en worden jouw gegevens uit de database van de datingsite verwijderd. Wil je niet dat jouw account helemaal verwijderd wordt? Dan kun je jouw profiel ook tijdelijk verbergen. In dit geval kun je weer gemakkelijk beginnen met online dating als je hier zin in hebt, maar is jouw profiel tot die tijd niet zichtbaar voor andere leden.

 

8 Total Score
Review Girls.G-Dating

Ben je een vrouw, val je op vrouwen en zoek je leuke contacten voor een vriendschap, een date of een serieuze relatie? Dan ben je bij Girls.G-Dating aan het juiste adres.

Popuariteit
7.5
Gebruikersgemak
8
Functionaliteiten
7
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply