Expreszo.nl is een website die zich duidelijk op een zeer specifieke groep single mannen en vrouwen richt. Deze website werd opgericht door een vrijwilligersorganisatie, die zich sterk maakt voor LGBT-ers. Onder deze groep vallen onder meer lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transseksuelen. Voor deze groep kan het behoorlijk lastig zijn om leuke single mannen en vrouwen te vinden. Op de meest populaire datingsites zijn namelijk voornamelijk heteroseksuelen actief.

Een groot voordeel aan Expreszo.nl is dat de organisatie achter deze website in 2009 een zogenaamde ANBI-status gekregen heeft. Dit betekent dat de inkomsten van deze organisatie goed zullen worden ingezet.

Geen echte datingsite voor LGBT-ers

Opvallend aan Expreszo.nl is dat deze website geen echte datingsite is. Voor LGBT-ers is het zodoende ook niet mogelijk om hier leuke single mannen en vrouwen te vinden. Wel wordt er op deze website veel informatie gegeven over het organiseren van een date, het vinden van leuke matches, enzovoorts. Dergelijke informatie kan je helpen bij het vinden van een leuke man of vrouw, die dezelfde liefdesvoorkeuren heeft als dat jij dit hebt.

Meld je ook zeker aan voor de nieuwsbrief van Expreszo.nl. Deze nieuwsbrief wordt gratis verstuurd en staat vol met leuke artikelen en handige tips. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de datingwereld. In het bijzonder de datingwereld voor homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transseksuelen.

Advies over het vinden van matches

Voor deze doelgroep kan het erg lastig om een leuke man of vrouw te vinden. Om die reden kan het fijn zijn als je af en toe van advies voorzien wordt door de organisatie achter deze website. Zij kunnen je handige tips geven over datingsites die zich specifiek op LGBT-ers richten, evenementen waar je als LGBT-er naar toe kunt gaan, enzovoorts. Zo kom je met de juiste mensen in contact, die dezelfde wensen hebben als jij.

In sommige gevallen zal de organisatie achter de website een artikel op de website publiceren over de door jou voorgelegde vraag. Zo kunnen anderen met dezelfde interesses hier ook van profiteren.

Voor wie is Expreszo.nl geschikt?

Zoals reeds beschreven werd is Expreszo.nl geen datingsite. Je kunt deze website vergelijken met een soort online tijdschrift, een blog. Op de website vinden mensen die zichzelf tot de LGBT-ers rekenen handige informatie over daten met andere homo’s, lesbiennes, transgenders en biseksuelen. Voor een heteroseksuele single man of vrouw voegt deze website weinig toe.

Voor het gebruik van de website hoeven geen kosten betaald te worden. Dit is ook logisch, want je kunt verder weinig op deze website. Giften die aan de website geschonken worden zullen altijd aan de ontwikkeling van de website besteed worden, door de ANBI-status van deze website.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply