De datingsite Bi-vrouw.nl is een datingsite voor lesbische en biseksuele vrouwen. Maak je een profiel aan bij deze datingsite, dan kun je in contact komen met andere vrouwen die lesbisch of biseksueel zijn om een nieuwe vriendschap te starten, een keer te daten of een serieuze relatie te beginnen.

De betrouwbaarheid van Bi-vrouw.nl

Een groot voordeel van Bi-vrouw.nl met oog op de betrouwbaarheid van deze datingsite, is dat de medewerkers van deze datingsite alle nieuwe profielen handmatig controleren. Op deze manier kunnen alle profielen eruit gevist worden die zich niet aan de regels van de datingsite houden, maar worden ook de fake leden geweigerd. Ben je lid van Bi-vrouw.nl, dan kun je er zeker van zijn dat bijna alle profielen op deze datingsite van echte mensen zijn, die de juiste bedoelingen hebben.

Bij het aanmaken van een profiel bij Bi-vrouw.nl, worden verschillende vertrouwelijke gegevens gevraagd. Deze gegevens zijn nodig om een profiel aan te maken, maar worden door de datingsite niet voor andere doeleinden gebruikt. Daarnaast worden de gegevens altijd opgeslagen op een beveiligde server, waardoor je zeker weet dat jouw gegevens niet gestolen kunnen worden. Persoonlijke gegevens worden in ieder geval nooit aan derden verstrekt.

Inschrijven bij Bi-vrouw.nl

Om gebruik te maken van het online platform van Bi-vrouw.nl om leuke vrouwen te leren kennen, moet je lid worden van deze datingsite. Dit doe je door naar de homepage van de datingsite te gaan, hier je e-mailadres en gebruikersnaam in te vullen en op de activatielink in de bevestigingsmail van de datingsite te klikken. Heb je dit gedaan, dan kom je op een nieuwe pagina terecht waar je enkele vragen over jezelf en over je ideale partner moet invullen. Ook mag je jouw levensmotto uitleggen in 250 woorden, zodat andere singles echt een duidelijk beeld krijgen van jou als persoon. Hoe beter je de vragen invult, hoe beter de matches zijn die je krijgt en hoe meer slagingskans je hebt.

Het duurt wel even voor je echt kunt starten met daten bij Bi-vrouw.nl, want jouw profiel moet eerst gecontroleerd worden door de medewerkers van de datingsite. Heb je een profiel aangemaakt, dan wordt je profiel binnen 24 uur gecontroleerd en mag je pas na goedkeuring van het profiel beginnen met online daten.

De kosten van Bi-vrouw.nl

Het aanmaken van een profiel is gratis bij deze datingsite. Heb je een profiel aangemaakt, dan kun je gratis andere profielen zoeken, profielen bekijken, reageren op ontvangen e-mails en privé chats organiseren. Heb je een betaald account, dan heb je het voordeel dat je ook zelf het initiatief kan nemen om in contact te komen met een leuke vrouw.

De mobiele app van Bi-vrouw.nl

Op dit moment heeft de datingsite Bi-vrouw.nl (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld. Wel is de datingsite aangepast voor mobiele apparaten, zodat mobiel daten toch goed mogelijk is.

Acties en kortingen

dreammatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Bi-vrouw.nl

Wil je geen lid meer zijn van Bi-vrouw.nl, bijvoorbeeld omdat je deze datingsite toch niet zo fijn vindt of omdat je een leuke vrouw hebt ontmoet, dan kun je je gemakkelijk uitschrijven bij deze datingsite. Dit doe je door je eerst in te loggen, naar de instellingen van je profiel te gaan en vervolgens aan te geven dat je jouw profiel wil verwijderen. Let op: openstaande dagen van de VIP-toegang komen te vervallen en hier krijg je je geld niet voor terug.

Heb je jouw profiel bij Bi-vrouw.nl langer dan zes maanden niet gebruikt, dan wordt het profiel automatisch verwijderd. Dit kun je voorkomen door de klantenservice van de datingsite een e-mail te sturen, waarin je aangeeft dat je jouw profiel wil bewaren. Doe je dit niet, dan wordt jouw profiel na een half jaar automatisch verwijderd door de medewerkers van Bi-vrouw.nl. Had je nog VIP-toegang, dan ben je deze toegang ook kwijt.

6 Total Score
Bi-Vrouw Review

Een groot voordeel van Bi-vrouw.nl met oog op de betrouwbaarheid van deze datingsite, is dat de medewerkers van deze datingsite alle nieuwe profielen handmatig controleren.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply