Zeddnet.com is een datingsite die in 2002 opgericht is als ontmoetingsplaats voor mensen die zich op andere datingsites om wat voor reden dan ook niet prettig voelen. Dit kan komen door verlegenheid, maar ook door een lichamelijke of verstandelijke beperking. Zeddnet.com vindt het belangrijk dat iedereen een leuke partner kan vinden en richt zich daarom op de doelgroep die zich nergens anders echt thuis voelt.

De betrouwbaarheid van Zeddnet.com

Zeddnet.com vindt het belangrijk om mensen die zich nergens anders thuis voelen, een prettige en veilige online dating omgeving te bieden. Daarom hecht Zeddnet.com veel waarde aan de bescherming van gegevens van leden, om de privacy van leden optimaal te beschermen. Om leden optimaal te beschermen, doet Zeddnet.com onder andere de volgende dingen:

  • De datingsite maakt het mogelijk om je profiel tijdelijk te verbergen.
  • De datingsite biedt je de mogelijkheid om e-mails die ontvangen kunnen worden in de mailbox van de datingsite te filteren, bijvoorbeeld op geslacht en opleidingsniveau. De filters die je wil gebruiken, kun je zelf instellen.
  • De datingsite biedt de mogelijkheid aan om misbruik van de website te melden bij de redactie van de website.
  • De datingsite geeft je de mogelijkheid om profielen van andere leden te blokkeren, zodat zij je niet langer kunnen benaderen.
  • De datingsite slaat al jouw gegevens in een veilige database op.
  • De datingsite gebruikt jouw gegevens enkel voor dating doeleinden en niet voor andere zaken.

Verder kan Zeddnet.com profielen van leden ook verwijderen, bijvoorbeeld als deze leden de regels van de datingsite overtreden, andere leden niet respecteren of andere leden op een onprettige manier benaderen. Je kunt eerst (tijdelijk) zwijgplicht opgelegd krijgen als je je misdraagt, maar de datingsite kan jouw profiel ook helemaal verwijderen als dit nodig blijkt te zijn. Op deze manier worden ook fake leden geweerd, wat betekent dat Zeddnet.com een actief beleid heeft tegen nep profielen op de datingsite.

Inschrijven bij Zeddnet.com

Je kunt je als volgt inschrijven bij Zeddnet.com:

  1. Vul account- en inloggegevens in, zoals een gebruikersnaam, een e-mailadres, een geboortedatum en een geslacht.
  2. Geef aanvullende informatie voor je inschrijving bij de datingsite, zoals je leeftijd, waar je naar op zoek bent en met welk doel je naar deze persoon op zoek bent (vriendschap, date, relatie, et cetera).
  3. Vul enkele persoonlijke gegevens in, zoals je woonplaats, je burgerlijke staat en of je kinderen hebt.
  4. Vul aanvullende informatie in over je uiterlijk en persoonskenmerken, zoals je haarkleur, je lengte en je persoonlijkheidseigenschappen.

Heb je alle stappen doorlopen en alles ingevuld, dan kun je het online dating platform meteen gebruiken.

De kosten van Zeddnet.com

Zeddnet.com opereert zonder winstoogmerk en dit betekent dat je de datingsite helemaal gratis kunt gebruiken. Ook als je alle functies van de datingsite wil gebruiken, hoef je hier niets voor te betalen.

De mobiele app van Zeddnet.com

Zeddnet.com heeft geen mobiele applicatie en helaas is de website ook niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Mobiel daten is wel mogelijk, maar dit zal niet altijd even gemakkelijk en vlekkeloos gaan bij Zeddnet.com.

Acties en kortingen

Zeddnet.com heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Zeddnet.com

Om je uit te schrijven bij Zeddnet.com, ga je naar ‘Account’, ‘Jouw account’ en klik je op ‘Ja, verwijder mijn oproep en account’. Wil je jouw oproep enkel tijdelijk verbergen, dan kun je op ‘Oproep tonen/verbergen’ klikken. Klik je nog een keer op deze knop, dan wordt jouw oproep juist weer online gezet. Wil je tijdelijk even niet meer online daten, dan kun je beter voor deze mogelijkheid kiezen. Wil je helemaal niet meer online daten, dan verwijder je jouw profiel en oproep helemaal door de eerste optie te kiezen.

6 Total Score
Zeddnet Review

De datingsite gebruikt jouw gegevens enkel voor dating doeleinden en niet voor andere zaken.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
5.5
Kosten
5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply