HappyPancake

In Nederland is de datingsite HappyPancake nog niet zo bekend, maar in landen als Finland en Zweden is dit wel anders. Hier wordt de datingsite al vele jaren gebruikt door singles van alle leeftijden. Wat de datingsite zo populair maakt onder Finse, Zweedse en sinds kort ook Nederlandse singles, is het feit dat de website helemaal gratis is. Wil je gratis online daten? Dan ben je bij HappyPancake aan het juiste adres.

In dit artikel lees je meer over de datingsite HappyPancake. Zo lees je welke functies de datingsite precies heeft, maar ook wat de voor- en nadelen zijn van deze website. Door de informatie op deze pagina goed door te lezen, kom je er direct achter of deze datingsite wel of niet bij jou past.

 

 

HappyPancake: een korte introductie

HappyPancake is een gratis datingsite. Om deze website te gebruiken, hoef je helemaal niets te betalen. Omdat de website gratis is, heeft deze niet al te veel functies. Als gebruiker van HappyPancake hoef je bijvoorbeeld niet te rekenen op een uitgebreid matchingsysteem. Vind je het niet erg om een eenvoudige datingsite te gebruiken, als deze helemaal gratis is? Dan is HappyPancake zeker iets voor jou.

Deze datingsite is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu heteroseksueel, homoseksueel of biseksueel bent: je kunt je aanmelden op deze website. Ook maakt het niet uit wat voor contact je zoekt. Je kunt je aanmelden op de website om je ideale partner te vinden, maar ook om seksuele contacten op te doen.

Let op: de website is nog niet zo lang geleden gelanceerd in Nederland. Het aantal Nederlandse leden is op dit moment dan ook nog niet zo groot. Hier zal in de toekomst zeker verandering in komen, als de datingsite wat bekender is geworden in Nederland.

De back to menu ↑ veiligheid van deze datingsite

Je kunt HappyPancake zeker een veilige datingsite noemen. Ten eerste kun je gebruikers blokkeren op de website, als je niet met deze mensen in contact wil komen of blijven. Daarnaast kun je jouw profiel op de datingsite zo anoniem maken als je zelf wil. Je kunt zelfs privéfoto’s plaatsen, waarvan je zelf kunt bepalen wie deze wel of niet mag zien. Tot slot heeft de datingsite zelfs een echtheidsbadge. Kun je aantonen dat je bent wie je zegt dat je bent? Dan krijg je deze batch op je profiel. Meer hierover, lees je in onderstaande alinea.

Je back to menu ↑ inschrijven bij HappyPancake

Het is erg gemakkelijk om een account aan te maken op deze datingsite. Je vult je e-mailadres, je geslacht, je locatie, je geboortedatum en je leeftijd in en je kunt aan de slag. Wel geef je eerst nog even aan of je op mannen, vrouwen of beide geslachten valt. Heb je al je gegevens ingevuld, dan krijg je een mailtje van de datingsite. Je klikt op de link in deze mail en je kunt aan de slag. Tip: je kunt je ook aanmelden via Facebook. In dit geval zijn bepaalde gegevens al voor jou ingevuld. Dit maakt het nog gemakkelijker het registratieproces te doorlopen.

Heb je een HappyPancake profiel? Dan raden wij je aan hier direct een foto op te zetten. Dit is niet verplicht, maar een profiel met profielfoto trekt toch meer bekijks dan een profiel zonder foto. Verder raden wij je aan je profiel in te vullen door je interesses, uiterlijke kenmerken, werk en wereldbeeld te beschrijven. Hoe duidelijker je bent, des te beter jouw matches zijn.

Veel mensen op datingsites doen zich anders voor dan ze zijn. Bij deze datingsite kun je aangeven dat je écht bent wie je zegt dat je bent. Dit doe je door een ‘echtheidsbadge’ te nemen. Je krijgt een echtheidsbadge van de datingsite als je met een selfie kunt aantonen dat je inderdaad bent wie je zegt dat je bent. Een echtheidsbadge op je profiel is zeker interessant, want dit wekt vertrouwen bij andere gebruikers. Zo heb je meer kans dat je veel berichten ontvangt op je profiel.

De back to menu ↑ functies van HappyPancake

Datingsite HappyPancake bestaat uit drie onderdelen. Het eerste onderdeel helpt je een match te zoeken. Het tweede onderdeel laat je recente activiteiten op de datingsite zien. Het derde onderdeel biedt een duidelijk overzicht van de gesprekken die je op de website hebt gevoerd. Tot slot is het mogelijk je profiel op de datingsite aan te passen. Je kunt dit onderdeel dan ook het vierde deel van de datingsite noemen, al is het minder belangrijk dan de andere drie onderdelen.

HappyPancake heeft niet zo veel functies als veel andere datingsites, maar hier staat wel tegenover dat je de website helemaal gratis kunt gebruiken. Overigens heeft deze datingsite zeker niet te weinig functies. De functies die de website aanbiedt, zijn over het algemeen meer dan voldoende om leuke mensen (en mogelijk jouw ideale partner!) te leren kennen.

De back to menu ↑ plus- en minpunten van de datingsite

De datingsite HappyPancake heeft enkele belangrijke pluspunten. Het eerste en meteen ook belangrijkste pluspunt van de website, is het feit dat je de datingsite helemaal gratis kunt gebruiken. Dit maakt de datingsite meteen ook uniek, aangezien er maar weinig datingsites zijn die je écht gratis kunt gebruiken.

Een ander pluspunt van de website, is dat de datingsite een eigen echtheidsbadge heeft ontwikkeld. Als je met een selfie kunt aantonen dat je eerlijk bent over je identiteit, krijg je deze badge op je profiel. Dit brengt een extra veiligheidslaag aan bij het online daten op HappyPancake.

Het enige minpunt van de datingsite, is het feit dat je advertenties ziet op de website. Dit is overigens niet voor niets, maar simpelweg omdat de datingsite geld verdient door deze advertenties te tonen. Gelukkig kun je de advertenties vrij gemakkelijk negeren. Er zitten namelijk geen pop-ups tussen, maar het betreft advertenties waar je gewoon voorbij kunt scrollen.

Jouw HappyPancake back to menu ↑ profiel verwijderen

Het is onduidelijk hoe je een account op de datingsite HappyPancake precies moet verwijderen. Wij verwachten dat je hiervoor een mail moet sturen naar de klantenservice, ofwel naar het mailadres support@happypancake.com. Wel is bekend hoe je jouw profiel op de datingsite tijdelijk even offline kunt halen. Dit doe je namelijk door naar je accountinstellingen te gaan en vervolgens je account op pauze te zetten. Wil je toch weer starten met online daten? Dan zet je jouw account gewoon weer online.

 

 

1 Comment
  1. Reply
    Bjorn april 2, 2018 at 5:55 pm

    Te beperkt in functionaliteit.

Leave a reply