Twoo.com is naar eigen zeggen de snelst groeiende datingsite van Nederland. De datingsite is voornamelijk gericht op het ontmoeten van nieuwe, leuke mensen. Dit kan voor een vriendschap zijn, maar het kan ook voor een leuke date, een one night stand, een affaire of een serieuze relatie zijn. Wereldwijd zijn er 170 miljoen mensen actief op Twoo, maar het is niet duidelijk hoeveel mensen van dit ledenaantal er precies uit Nederland komen. In 2015 nam Twoo.nl de datingsite Netlog over, wat betekent dat ook deze datingsite nu onder de naam Twoo.nl valt.

 

De betrouwbaarheid van Twoo.nl

Twoo.nl (tot standgekomen by massive media) is een internationale datingsite met degelijke Algemene Voorwaarden en een goede privacy policy. Alle Europese regels met betrekking tot het waarborgen van de privacy van leden, worden gehandhaafd op de datingsite. Je hoeft je dus geen zorgen dat jouw gegevens openbaar gemaakt kunnen worden, want Twoo.nl doet er alles aan om jouw persoonlijke informatie te beschermen.

Twoo.nl heeft een actief beleid tegen nepprofielen op de datingsite. Bij het bedrijf zijn diverse moderators actief die alle nieuwe profielen controleren en verdachte profielen meteen verwijderen, zodat neppe profielen geweerd kunnen worden. Chat je met iemand via Twoo.nl, dan kun je er dus zeker van zijn dat het om een echt lid gaat met de juiste bedoelingen. Heb je het idee dat je toch contact hebt met een fake profiel of word je door iemand lastiggevallen via de datingsite? Dan kun je dit rapporteren bij de moderators van Twoo.nl.

back to menu ↑ Inschrijven bij Twoo.nl

Om mensen te kunnen ontmoeten via dit online dating platform, heb je altijd een profiel nodig. Je maakt snel en gemakkelijk een profiel aan bij Twoo.nl via de homepage van de datingsite, waar je jouw naam, geboortedatum en e-mailadres invult. Ook verzin je een wachtwoord en geef je aan welk geslacht je hebt, waarna je jouw profiel verder aan kunt vullen. Dit kun je doen door alle informatie handmatig in te vullen, maar je kunt ook een koppeling maken met Facebook om het invullen van jouw profiel gemakkelijker te maken. Heb je alles ingevuld, dan bevestig je jouw aanmelding via e-mail.

De back to menu ↑ kosten van Twoo.nl

Heb je een profiel aangemaakt bij Twoo.nl, dan kun je alle functionaliteiten van de datingsite 24 uur gratis gebruiken. Dit is zeker handig, omdat je in deze 24 uur gemakkelijk kunt controleren of deze datingsite echt bij jou past. Is dit het geval, dan kun je jouw ‘unlimited account’ na 24 uur verlengen voor 9,99 euro per maand of voor 23,99 euro voor drie maanden. Door het unlimited account eerst uit te proberen, weet je precies wat voor abonnement je afsluit bij Twoo.nl. Je kunt jouw unlimited account gratis krijgen als je 20 vrienden uitnodigt voor Twoo.nl, maar deze vrienden moeten dan wel allemaal lid worden van de datingsite.

Tot slot kun je ook betalen voor de functies van Twoo.nl door credits af te nemen en per functie te betalen. Voor 1250 credits betaal je 14,99 euro.

back to menu ↑ Twoo app

Twoo.nl heeft een mobiele app voor de smartphone en tablet met iOS of Android. Met de app van de datingsite kun je eenvoudig op ieder moment van de dag gebruik maken van de functies van het online dating platform. Een groot voordeel van de mobiele applicatie, is dat deze ook beschikbaar is in het Nederlands. Je kunt de app gratis downloaden via de App Store van Apple of via de Google Play Store met Android applicaties.

back to menu ↑ Acties en kortingen

Twoo.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

back to menu ↑ Uitschrijven bij Twoo.nl

Twoo opzeggen? Je kunt jouw account bij Twoo.nl eenvoudig verwijderen door je in te loggen, naar ‘Instellingen’ te gaan en op ‘Wijzigen’ te klikken. Vervolgens klik je op de link met de tekst ‘Verwijder account’ en volg je de instructies die nu worden getoond. Om veiligheidsredenen heb je altijd je wachtwoord nodig om je account te verwijderen, dus zorg ervoor dat je deze bij de hand hebt bij het verwijderen van jouw profiel.

Eventueel openstaande abonnementsdagen of credits worden na het verwijderen van je profiel definitief verwijderd. Je krijgt geen geld terug voor openstaande abonnementsdagen of credits.

Ben je klaar met Twoo? Probeer Victoria Milan eens uit. Inschrijven is volledig gratis.

Anderen zochten ook op: “email van twoo, vul een emailadres, vul je wachtwoord, best dating, registreer via email, meld aan via email, notificaties per email, twoo te ontvangen, ermee instemt om notificaties, this app, welkom terug, leuk vindt, twoo dating, terms of use, all rights reserved, nieuwe mensen te leren, moment uitschakelen, andere leden.”

 

Twoo

6 Total Score
Two dating review

Twoo is een social networking site waar je nieuwe mensen kan leren kennen. Als man heb je volop mogelijkheden in vrouwen versieren.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
PROS
 • Sterke punten
 • gratis dating
 • notificaties op elk moment
 • mobiele twoo app
 • meet new people
 • aanmelden met facebook
 • registreer met facebook
CONS
 • Zwakke punten
26 Comments
 1. Reply
  eddy oktober 24, 2017 at 9:13 am

  Heb me reeds afgemeld en steeds krijg ik nog rekeningen te betalen, laat me voor eens en altijd afgemeld laten

  • Reply
   agnes december 7, 2017 at 10:59 am

   Ik wil heel twoo opzeggen

  • Reply
   Johan november 23, 2017 at 3:07 pm

   Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Er stond: vul een geldig emailadres in. Dit heb ik netjes gedaan, maar toch gaat er iets fout. Ik krijg de melding: geduld we melden je opnieuw aan en vervolgens welkom terug.Super vaag wat ik nu moet doen, want eigenlijk wil ik weer online zonder die overbodige notificaties te ontvangen.

  • Reply
   armand november 21, 2017 at 8:55 pm

   ik had in de eerste week van september voor een week een premiumabonnement genomen bij twoo a 5.99.om precies te zijn van 2 t/m 9 september.

  • Reply
   Jannie november 20, 2017 at 9:47 pm

   Mijn foto wil er niet af

   • Reply
    Raoul december 7, 2017 at 11:02 am

    ik wil mijn account opzeggen er gaat er maar geld van mijn rekening !!! ik wil dat nu stoppen elke keer antwoorden ze mij verkeerd wachtwoord terwijl ik weet dat het wel juist is. aub ik wil nu stoppen met alles op twoo account met al de fotosdank u

  • Reply
   E. oktober 30, 2017 at 8:49 am

   Iemand heeft mij toegevoegd ik heb al herhaaldeijk bij de mails aangegeven dat ik geeb mails meer wilde ontvangen

  • Reply
   RITA oktober 24, 2017 at 9:25 am

   IK KREEG STEEDS MAILS DAT MENSEN MET MIJ WILLEN CHATTEN ERG VERVELEND… EN NET EEN SMS DAT IK FAKE WAS. DUS DENK DAT IK EEN ACCOUNT ZOMAAR HEB OF DAT IEMAND DIT GEDAAN HEEFT.. KUNNEN JULLIE DIT VERWIJDEREN? ANDERS SCHAKEL IK MORGEN RECHTSBIJSTAND IN.

 2. Reply
  Henrica januari 30, 2017 at 2:11 pm

  ik heb me nooit ingeschreven en wens deze kontakten en e mails niet meer te ontvangen, ik ben gelukkig gehuwd en wens dat zo te houden,

  • Reply
   nanda oktober 24, 2017 at 9:13 am

   Ik word lastiggevallen

 3. Reply
  E. januari 30, 2017 at 2:10 pm

  verleden jaar het abonnement al opgezegd ? is toen niet gebeurd nu moet het wel gebeuren en graag zo snel mogelijk dank u voor uw meedewerking erna budel.

 4. Reply
  Erik januari 30, 2017 at 2:04 pm

  Ik heb mij hier nooit aangemeld, maar ik blijf maar mailtjes krijgen.Ik heb mij hier nooit aangemeld, maar ik blijf maar mailtjes krijgen.

 5. Reply
  Suzy januari 19, 2017 at 1:45 pm

  Constant meldingen in mijn mailbox die ik wens uit te zetten

 6. Reply
  Jan januari 19, 2017 at 1:44 pm

  wil van deze site of maar het lukt mij niet alles al geprobeert

 7. Reply
  Jonge januari 19, 2017 at 1:40 pm

  Uitgeschreven maar toch berichten blijven ontvangen.

 8. Reply
  visscher januari 9, 2017 at 2:50 pm

  via spam ben ik ingeschreven ik wil alles verwijderen en geen mails meer ontvangen en uitgeschreven worden.

 9. Reply
  LUYTEN januari 9, 2017 at 2:47 pm

  hallo ik was graag van die datingsite af dank u

  • Reply
   VANHAEREN URBAIN oktober 24, 2017 at 9:30 am

   ER WORD REGELMATIG GELD AFGEHAALD VAN MIJN REKENING DAAROM STOP IK MET TWOO ONMIDELIJK GEEN AFHOUDINGEN MEER DOEN

 10. Reply
  Delicaat december 30, 2016 at 2:58 pm

  ik heb mijn al 3 jaar geleden uitgescheven en nu krijg mijn huidige partner uitnodigingen voor mijn oude site bij twoo.
  Hoe kan dit?

  Gewenste oplossing:
  Als ik uitgeschreven wordt en het emailadres van mijn partner niet meer gebruikt wordt ******@hotmail.com

 11. Reply
  Diane Stel-Hartman december 30, 2016 at 2:56 pm

  Ik kreeg een uitnodiging van Oedse van der Laan en ik accepteerde deze niet, voor ik het wist was ik ingeschreven en kreeg ik allerlei ongewenste berichten.Ik wil die onzin opzeggen.en ik wil niet dat die vieze klootzak mij berichten stuurt en mij op facebook natrekt.Graag direct verwijderen!!!

  Gewenste oplossing:
  Als hij een waarschuwing krijgt en ik geen profiel op twoo heb, en niks ontvang in mijn email of facebook

 12. Reply
  Johil december 27, 2016 at 8:46 pm

  Heb me uitgeschreven, kreeg daarover een mail ter bevestiging.
  De terrreur via mail gaat gewoon door..

  Gewenste oplossing:
  Als ik ben uitgeschreven

 13. Reply
  Anja december 21, 2016 at 11:22 am

  Krijg mijn account niet verwijderd en wil dat aub!

  Gewenste oplossing:
  Account verwijderen

 14. Reply
  ann december 16, 2016 at 3:15 pm

  Wil mijn account verwijderen

  Gewenste oplossing:
  Heb een relatie

 15. Reply
  Jeanne november 28, 2016 at 6:05 pm

  Ik heb mij niet ingeschreven voor deze site. Nergens niet en dit is zeer ongewenst en ongepaste mail. Graag mij uitschrijven met bovenstaand adres. Zo niet, dan zal ik verdere stappen ondernemen.

  Wens geen enkele mail van welke datingsite te ontvangen.

  Met vriendelijke groet,

  Gewenste oplossing:
  IK BEN HET ZAT

 16. Reply
  Mia oktober 31, 2016 at 10:16 am

  Moet ik dan steeds herhalen,ik wil hier gewoon vanaf!

  Gewenste oplossing:
  ik zal pas tevreden zijn als ik helemaal verwijderd ben,ik heb ht al meermaals geprobeerd maar helaas lukt het niet,dus ben het nu wel beu!

 17. Reply
  f.bakker oktober 20, 2016 at 10:50 pm

  Titel van je klacht:
  geld

  Mijn klacht:
  geld wordt er af gehaald

  Gewenste oplossing:
  als uitgeschreven ben

Leave a reply