Yellowdate

Yellowdate is een Nederlandse datingsite die jou de mogelijkheid geeft om anoniem te daten via het internet. De achterliggende gedachte van de datingsite is dat veel mensen het te druk hebben om een partner te vinden, maar dat het via deze datingsite erg gemakkelijk is om in een korte tijd in contact te komen met leuke singles. Heb je het druk met je werk, de kinderen of andere dingen, dan kun je via Yellowdate gewoon een leuke partner zoeken.

De betrouwbaarheid van Yellowdate

Yellowdate is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar heeft helaas geen keurmerken. Wel heeft de datingsite enkele maatregelen genomen om veilig en anoniem online daten mogelijk te maken, namelijk:

  • Je kiest je eigen gebruikersnaam, zodat je helemaal anoniem kunt blijven.
  • Alle profielen worden handmatig gecontroleerd door de medewerkers van Yellowdate, waarbij zowel de inhoud van de profielen als de foto’s worden bekeken.
  • Leden die zich misdragen, worden gewaarschuwd of meteen geblokkeerd. Dit betekent dat je niet lastig gevallen kan worden via de datingsite, maar ook dat profielen met seksuele content meteen verwijderd worden.
  • Gegevens van leden worden nooit aan derden verstrekt.
  • De klantenservice van Yellowdate is altijd bereikbaar en reageert binnen twee werkdagen op verzoeken of mails.

Het enige minpunt van de betrouwbaarheid van deze datingsite, is dat Yellowdate geen SSL-verbinding gebruikt bij het ontvangen van betrouwbare informatie. Denk hierbij aan persoonsgegevens, maar ook aan betalingsgegevens.

Inschrijven bij Yellowdate

Het inschrijfproces van Yellowdate bestaat grofweg uit drie stappen, namelijk:

  1. Het invullen van je profiel. Je vult aan wat voor geslacht je hebt, welke nickname je wil gebruiken, welk wachtwoord je wil gebruiken, wanneer je geboren bent en waar je woont. Ook geef je jouw e-mailadres door.
  2. Het aanpassen van je zoekgegevens. Je geeft aan naar welk geslacht je op zoek bent, hoe oud je ideale partner is en ga zo maar door.
  3. Het accepteren van de Algemene Voorwaarden en het geven van de bevestiging dat je 18 jaar of ouder bent.

Heb je deze drie stappen gevolgd, dan bevestig je jouw inschrijving en ben je officieel ingeschreven bij Yellowdate.

De kosten van Yellowdate

Yellowdate heeft een gratis lidmaatschap, maar je kunt ook betaald lid worden. Word je betaald lid, dan profiteer je van diverse voordelen. Zo kun je onbeperkt toegang krijgen tot alle profielen van de datingsite, maar kun je ook zien wie jouw profiel bekeken heeft en krijg je toegang tot alle foto’s van andere leden. In feite kun je gratis enkel wat rondkijken op de website en heb je voor het aangaan van contacten echt een betaald profiel nodig.

Een maand lidmaatschap bij Yellowdate kost 15,95 euro, maar er worden regelmatig tijdelijke acties georganiseerd om dit abonnement goedkoper aan te bieden. Daarnaast kun je geld besparen als je langer dan een maand lid wordt van Yellowdate, want een abonnement van drie maanden is bijvoorbeeld 29,50 euro, een abonnement van zes maanden kost 52,50 euro en een abonnement van een jaar kost je 84,50 euro.

De betalingen die je aan Yellowdate doet, worden door Ogone afgehandeld. Dit is een betrouwbare betalingspartner met een goede naam, die bij Yellowdate onder andere de betaalmogelijkheden iDeal, de creditcard en een eenmalige machtiging aanbiedt.

De mobiele app van Yellowdate

Yellowdate heeft geen mobiele applicatie en de website van de datingsite is niet geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers op de smartphone of tablet. Dit is zeker een minpunt, want veel andere datingsites hebben in ieder geval een website die voor mobiele apparaten geoptimaliseerd is.

Acties en kortingen

Yellowdate.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Yellowdate

Als je geen lid meer wil zijn van Yellowdate, kun je je gemakkelijk uitschrijven bij deze datingsite. Dit doe je door je eerst in te loggen, om vervolgens op ‘Mijn account’ te klikken en voor de optie ‘Account verwijderen’ te kiezen. Of jouw gegevens nu ook echt uit de database van het bedrijf verdwijnen is niet bekend, maar je profiel staat hierna in ieder geval niet meer online.

6 Total Score
Yellowdate Review

Yellowdate is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar heeft helaas geen keurme

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply