Vriendschapsbureau

Vriendschapsbureau.nl is een datingsite voor mensen die een nieuwe vriendschap willen starten via het internet of echt een leuke partner voor een serieuze relatie zoeken. De datingsite is opgericht met de achterliggende gedachte dat veel (oudere) mensen alleen zijn en zich eenzaam voelen. Om deze mensen een leuke partner te bieden en hun eenzaamheid op deze manier te bestrijden, is Vriendschapsbureau.nl in 2009 opgericht. En omdat je bij Vriendschapsbureau.nl zelf kunt aangeven wat voor contact je zoekt (een vriendschap, een date, een serieuze relatie), heb je zelf in de hand met wat voor mensen je in contact komt.

De betrouwbaarheid van Vriendschapsbureau.nl

Vrienschapsbureau.nl heeft veel aandacht voor de veiligheid en de betrouwbaarheid van de datingsite. Zo is er bijvoorbeeld een speciale pagina opgericht met allerlei tips voor veilig online daten, maar controleren de medewerkers van de datingsite ook alle nieuwe profielen handmatig. Op deze manier komen er geen fake leden en mensen met verkeerde bedoelingen op de datingsite, zodat online dating voor echte leden zo leuk mogelijk blijft.

Andere zaken die de betrouwbaarheid van Vriendschapsbureau.nl bewijzen, zijn:

  • Er is een actief privacybeleid door de datingsite opgesteld.
  • Er worden veilige betaalmethoden aangeboden.
  • De datingsite is eerlijk en transparant, bijvoorbeeld over het cookiebeleid van de website.

Het enige minpunt van de betrouwbaarheid van Vriendschapsbureau.nl, is dat ze geen keurmerken hebben gekregen voor veilig online daten. Dit betekent niet dat de datingsite niet veilig is, maar het zou de datingsite wel extra betrouwbaar maken.

Inschrijven bij Vriendschapsbureau.nl

Het is erg eenvoudig om je in te schrijven bij Vriendschapsbureau.nl, maar dit kost wel even tijd. Zo moet je best veel vragen invullen bij het aanmaken van een profiel en hier ben je zeker wel een paar minuten zoet mee. Heb je alles ingevuld en jouw accountaanvraag bevestigd via e-mail, dan kun je wel meteen aan de slag op de datingsite. Wel kun je er nog voor kiezen om je profiel nog wat verder in te vullen voor je echt op zoek gaat naar een ideale partner, zodat je meer kans hebt op reactie als je iemand benadert.

De kosten van Vriendschapsbureau.nl

Wil je alle functies van Vrienschapsbureau.nl gebruiken om online dating nog gemakkelijker en leuker te maken, dan heb je een betaald lidmaatschap nodig. Je betaalt het lidmaatschap van Vriendschapsbureau.nl per maand, waarbij je kunt kiezen voor een abonnement van een maand, een abonnement van drie maanden, een abonnement voor zes maanden of een abonnement voor een jaar. Voor een maand betaal je 18,95 euro, voor drie maanden betaal je de totaalprijs van 39,50 euro, voor zes maanden betaal je in totaal 52,50 euro en voor een jaar ben je eenmalig 69,50 euro kwijt.

De mobiele app van Vriendschapsbureau.nl

Vriendschapsbureau.nl heeft op dit moment geen mobiele applicatie, maar wel een mobiele website. Deze mobiele website is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets van diverse merken, zodat je toch mobiel kunt daten.

Acties en kortingen

Vriendschapsbureau.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Vriendschapsbureau.nl

Helaas is er geen directe mogelijkheid om je uit te schrijven bij Vriendschapsbureau.nl. Wil je je uitschrijven, dan moet je dit aan de klantenservice van de datingsite doorgeven. Binnen enkele dagen zal deze klantenservice jouw profiel verwijderen, maar dit is wel een beetje omslachtig en dus niet erg klantvriendelijk.

6 Total Score
Vriendschapsbureau Review

Vrienschapsbureau.nl heeft veel aandacht voor de veiligheid en de betrouwbaarheid van de datingsite.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply