Vlindertjes

Vlindertjes is een gratis datingsite die gebruikt kan worden door iedereen die 18 jaar of ouder is. Je kunt de datingsite gebruiken als je een leuke partner voor een serieuze relatie zoekt, maar ook als je gewoon een nieuwe vriendschap wil sluiten, een stapmaatje zoekt, mensen zoekt om mee te gaan sporten of iemand zoekt om mee te daten. In feite is het online platform veel breder dan een datingsite, want je kunt hier ook voor niet-romantische doeleinden terecht. Meer weten over dit online platform om nieuwe contacten op te doen? Lees dan meer over Vlindertjes in deze review.

De betrouwbaarheid van Vlindertjes

Om lid te worden van Vlindertjes, moet je altijd enkele persoonlijke gegevens achterlaten. Deze gegevens worden door de website opgeslagen in een veilige omgeving, die enkel toegankelijk is voor de medewerkers van de datingsite. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw gegevens gestolen kunnen worden, want dit kan niet bij deze datingsite. Daar komt nog bij dat Vlindertjes je belooft jouw gegevens niet aan derden te zullen verstrekken en enkel voor het online daten te gebruiken, zodat je je hier ook geen zorgen om hoeft te maken.

Jouw profiel op Vlindertjes is enkel zichtbaar voor leden, dus je hoeft je geen zorgen te maken om jouw privacy. Ook wordt je profiel niet in de zoekresultaten van zoekmachines als Google getoond, om jouw privacy optimaal te beschermen.

Een positief punt op het gebied van de betrouwbaarheid van Vlindertjes, is dat de online community vrij streng is als het op het toelaten van nieuwe leden aankomt. Is een profiel in het Engels geschreven, is een profiel niet goed of niet compleet ingevuld, bevat een profiel erotische informatie, wordt er in een profiel om sms’jes van andere leden gevraagd of heeft een profiel erotische foto’s, dan wordt dit profiel meteen verwijderd. Op deze manier weert de datingsite niet alleen fake profielen, maar ook leden die de regels van de datingsite niet respecteren.

Het enige minpunt van Vlindertjes, is dat deze datingsite geen keurmerken heeft gekregen. Dit betekent niet dat de datingsite niet veilig of betrouwbaar is, maar het is wel een pluspunt als datingsites wel keurmerken hebben gekregen.

Inschrijven bij Vlindertjes

Om je in te schrijven bij Vlindertjes, moet je enkele persoonlijke gegevens invullen. Het gaat om een Vlindernaam (nickname), een wachtwoord, je voornaam, je e-mailadres, je geslacht, je geboortedatum, het land waar je woont, de provincie waar je woont en de plaats waar je woont. Vul alle gegevens (naar waarheid!) in, want anders kan jouw profiel geweerd worden door de medewerkers van de datingsite. Heb je alle gegevens ingevuld, dan geef je aan waar je precies naar op zoek bent. Niet alleen op het gebied van het geslacht van jouw ideale partner, maar ook naar het contact dat je zoekt (vriendschap, uitgaansmaatje, vakantiemaatje, vaste relatie, latrelatie, et cetera). Na het invullen van alle gegevens, krijg je een activatiemail van Vlindertjes. In deze mail staat een code, die je in moet vullen om jouw profiel te activeren.

De kosten van Vlindertjes

Vlindertjes is geheel gratis te gebruiken. De datingsite wordt gefinancierd door middel van advertenties, die soms helaas in de weg zitten bij het gebruiken van de datingsite. Een beetje onhandig, maar door de advertenties kun je de datingsite wel helemaal gratis gebruiken.

De mobiele app van Vlindertjes

Op het moment van het schrijven van deze review, heeft Vlindertjes nog geen mobiele applicatie ontwikkeld. Ook is de datingsite niet geoptimaliseerd voor smartphones en tablets, waardoor mobiel daten niet altijd goed werkt bij Vlindertjes. Mobiel daten kan wel, maar je moet wel veel scrollen, inzoomen en uitzoomen om de website te gebruiken.

Acties en kortingen

Vlindertjes.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Vlindertjes

Je schrijft je uit bij Vlindertjes door je in te loggen, naar ‘Mijn gegevens’ te gaan en op ‘Verwijder mijn account’ te klikken. Heb je dit gedaan, dan wordt jouw profiel meteen verwijderd en worden je gegevens uit de database van de datingsite gehaald. Het ongedaan maken van deze actie, is niet mogelijk. Denk dus goed na voor je jouw profiel van de datingsite verwijderd, want deze actie is onomkeerbaar.

5.5 Total Score
Vlindertjes Review

Het enige minpunt van Vlindertjes, is dat deze datingsite geen keurmerken heeft gekregen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
5.5
Klantenservice
6
Kosten
5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply