Sommige mensen zijn niet zo goed in daten. Ze vinden het zo spannend om met iemand op afspraakje te gaan, dat ze hier echt niet van kunnen genieten en hun dates vaak niet goed aflopen. Hoor jij ook bij deze grote groep zenuwachtige singles? Dan is het concept van Uit Daten misschien iets voor jou. Volgens dit concept ga je niet zomaar op date, maar ga je naar een etentje met meerdere mensen.

Het concept van Uit Daten

Meld je je aan voor Uit Daten, dan ga je niet met één single op date. Je gaat namelijk naar een etentje waar zowel single mannen als vrouwen komen. Misschien zit hier je ideale partner wel bij, maar dit weet je van tevoren natuurlijk niet. Aan sommige etentjes houd je alleen wat leuke vriendschappen over, aan andere etentjes misschien een leuke tweede date. Deze date zal minder spannend zijn, want je hebt elkaar al een keer gezien.
Het concept van Uit Daten is ideaal voor mensen die het spannend vinden om één op één met iemand af te spreken. Vind jij het veel fijner om met een grotere groep mensen te eten en hier mogelijk een tweede date aan over te houden? Dan is het concept van dit bedrijf echt iets voor jou.

Je inschrijven voor een etentje van Uit Daten

Om naar een etentje van Uit Daten te kunnen gaan, moet je je inschrijven. Je gaat naar de website van het bedrijf, je bekijkt de agenda om te zien wanneer het volgende etentje bij jou in de buurt wordt georganiseerd en je schrijft je gemakkelijk en snel voor dit etentje in.

Per etentje wordt er doorgaans een bepaalde groep singles uitgenodigd, in een bepaalde leeftijdscategorie. Je kunt je alleen inschrijven voor een etentje als je in de betreffende leeftijdscategorie valt. Dit komt misschien wat beperkend over, maar dit concept zorgt er juist voor dat je alleen met leeftijdsgenoten aan tafel komt te zitten. Dit vergroot de kans dat jij een leuke partner ontmoet tijdens het etentje van Uit Daten.

Individueel daten met Uit Daten

Vind je het idee van een etentje erg leuk, maar ga je liever niet met een grote groep eten? Dan bestel je een van de individuele Uit Daten arrangementen. Kies je voor een van deze arrangementen, dan word je door de website aan een leuke single gekoppeld. Met deze single ga je vervolgens, één op één, uit eten.

De plus- en minpunten van Uit Daten

Schrijf je je in op de website van Uit Daten, dan profiteer je van diverse voordelen. De belangrijkste pluspunten van dit dating bedrijf, zijn de volgende:

  • Je kunt leuke singles ontmoeten in een groep. Veel mensen vinden dit prettiger dan het één op één daten.
  • Wil je toch één op één daten, dan is dit gewoon mogelijk.
  • De etentjes worden voor specifieke leeftijdscategorieën georganiseerd. Dit betekent dat je nooit bij veel te jonge of veel te oude singles komt te zitten.
  • Het bedrijf organiseert speciale avonden voor expats en andere specifieke doelgroepen.

De minpunten van het bedrijf, zijn de volgende:

  • Je hebt geen garantie dat je jouw ideale partner vindt op een van de etentjes.
  • De etentjes worden op vaste locaties georganiseerd. Soms moet je ver reizen voor een etentje met leeftijdsgenoten.
  • De etentjes van het bedrijf zijn niet goedkoop. Drankjes die je tijdens het etentje drinkt, moet je zelf betalen.

De kosten van Uit Daten

Wil je mee met een etentje van Uit Daten? Dan betaal je eenmalig 49,50 euro. Voor dit bedrag krijg je een welkomstdrankje, een vijfgangendiner en een kopje koffie of thee. De drankjes die je drinkt tijdens het etentje, moet je zelf betalen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply