Tindl is een datingsite gericht op singles in Nederland en Belgie. Bij het bezoeken van de site is vrij duidelijk wat de bedoeling is. Net als de populaire datingapp Tinder kun je Swipen om zo een geschikte partner te vinden. Tindl heeft “finding bueatiful people” als slogan. Je vind hier mooie singels die serieus op zoek zijn naar een relatie.

Tindl registratie

De site Tindl bestaat nog niet zo lang, toch zijn er al wat singles te vinden. Tijdens de registratie vul je je e-mailadres en wachtwoord in. Vervolgens vul je je profiel aan door informatie te verstrekken over: je gebruikersnaam, geslacht, provincie, woonplaats, geboortedatum, postuur, of je rookt, opleidingsniveau, seksuele geaardheid, geloofsovertuiging en geef je een profieltekst op.

Op Tindl kom je met elkaar in contact door het beoordelen van elkaars foto’s. Plaats minimaal één foto van jezelf waar je goed op te zien bent. Let op: Als je niet duidelijk zichtbaar bent op de foto wordt de foto niet goedgekeurd. Je kan een foto pas verwijderen als je eerst een andere foto plaatst.

Eenmaal wanneer je account is bevestigd, kan “het feest” beginnen.

Hoe werkt Tindl?

Tindl werkt als volgt, je beoordeelt foto’s van andere leden, leuk of niet leuk ( blauw of rood duimpje). Als de ander jou ook leuk vind is er een match en kunnen jullie met elkaar chatten. Tindl is nieuw en daardoor hebben we nog weinig leden, daarom krijgt iedereen eenmalig een gratis lifetime fullmember lidmaatschap zodat je Tindl in de toekomst goed kan uitproberen.

Tindl contact adres

Tindl (onderdeel van Dido Internet BV)
Reyer Anslostraat 79
3522DH Utrecht
KVK: 30275518
College Bescherming Persoonsgegevens:  1439679
E-mail: via: https://www.tindl.nl/members/contact

 

7.5 Total Score
Tindl Review

je beoordeelt foto's van andere leden, leuk of niet leuk

Popuariteit
6.5
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
8.5

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply