Tesamen is een datingsite waar een niet-commerciële organisatie achter zit. De organisatie die achter de datingsite zit wil geen geld verdienen met het online dating platform, maar richt zich echt op het koppelen van mensen om hen geluk te bieden. De oprichters van de datingsite hebben hun partner namelijk ook via een datingsite leren kennen en het geluk dat zij hierdoor mogen ervaren, gunnen zij jou ook.

Tesamen: maak een uitgebreid profiel aan

De oprichters van Tesamen vinden het echt belangrijk dat je jouw ideale partner via de datingsite kunt vinden. Om dit mogelijk te maken, raden zij je aan jouw profiel zo uitgebreid mogelijk te vullen. Vind je dit moeilijk om te doen zonder hulp, dan helpen de medewerkers van de datingsite je graag om jouw profiel zo compleet mogelijk te maken en je slagingskans op de datingsite op deze manier te verhogen.

De kosten van Tesamen

Tesamen is niet commercieel, maar de datingsite heeft zelf wel enkele kostenposten (zoals de medewerkers van de datingsite en het online houden van de website) die gedekt moeten worden om online dating te allen tijde mogelijk te maken. Om deze kosten te kunnen betalen, biedt Tesamen enkele abonnementen aan die je af kunt sluiten als je alle functies van de datingsite wil gebruiken. Gratis daten is ook mogelijk, dus je kiest zelf of je wil betalen voor online dating of niet. Het goedkoopste abonnement van Tesamen kost je 15,66 euro per maand en heeft een looptijd van 12 maanden, wat betekent dat het abonnement je jaarlijks 237 euro kost. Je kunt ook een abonnement afsluiten met een kortere looptijd, maar de maandelijkse kosten van deze abonnementen zijn iets hoger.

Acties en kortingen

Tesamen heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

7 Total Score
Tesamen Review

Gratis daten is ook mogelijk, dus je kiest zelf of je wil betalen voor online dating of niet.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
6.5
Kosten
7.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply