Soulmate2u is een datingsite die in het jaar 2005 opgericht werd. Dit is uniek, want de meeste datingsites zijn later opgericht en hebben minder ervaring in de online dating wereld. De datingsite Soulmate2u is een serieuze datingsite. Zoals de naam van deze datingsite al verklapt, word je lid van de website als je jouw soulmate wil vinden. Meer over deze datingsite, lees je in dit artikel.

Je soulmate zoeken op Soulmate2u

Iedereen heeft een soulmate, maar veel mensen hebben hun soulmate nog niet gevonden. Is dit bij jou ook het geval? Dan kun je op zoek gaan naar jouw zielsverwant op de datingsite Soulmate2u. Je kunt dit zelfstandig doen, simpelweg door de profielen van andere leden te bekijken, maar de datingsite kan je ook helpen in jouw zoektocht. Zo stelt de website je ook matches voor, ofwel mensen die op basis van jouw individuele eisen volgens de datingsite bij jou passen.

De leden van Soulmate2u

Vrijwel alle leden van deze datingsite zijn op zoek naar een serieuze relatie, het liefst met hun zielsverwant. Ben jij ook op zoek naar een serieuze relatie voor op de lange termijn, dan is deze datingsite zeker iets voor jou. Zoek je een one night stand of een tijdelijke fling, dan kun je je beter inschrijven op een andere, minder serieuze datingsite.

De datingsite Soulmate2u vindt het belangrijk dat er alleen echte leden actief zijn op de website. Daarom worden alle profielen op de datingsite gecontroleerd en worden alle fake profielen direct verwijderd. Wel is het belangrijk om te weten dat er online proppers actief zijn voor de datingsite. Niet op de website zelf, maar op externe websites. Ben je bijvoorbeeld actief op Marktplaats, dan kun je aangesproken worden door een knappe dame van Soulmate2u. Jullie voeren een leuk gesprek en zij overtuigt je het gesprek voort te zetten op de datingsite. Ze is niet echt geïnteresseerd, maar wil gewoon dat je lid wordt van de datingsite. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Het is overigens niet bekend of deze proppers voor de datingsite werken of geheel zelfstandig mensen aanspreken op externe websites om lid te worden van Soulmate2u.

De plus- en minpunten van Soulmate2u

Net zoals andere datingsites, heeft ook datingsite Soulmate2u enkele plus- en minpunten. De belangrijkste pluspunten van de website, zijn de volgende:

 • De datingsite heeft een duidelijke doelgroep, namelijk singles die serieus op zoek zijn naar hun soulmate.
 • Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven op de datingsite.
 • Je kunt je gratis inschrijven op de datingsite.

De minpunten van de website, zijn de volgende:

 • Er zijn proppers actief voor de datingsite. Het is niet bekend of de proppers ook echt voor de website werken.
 • Het versturen van berichten naar andere leden op de datingsite kost geld.

De kosten van Soulmate2u

Schrijf je je in bij deze datingsite, dan krijg je 30 gratis credits. Met deze credits kun je 3 berichten versturen. Heb je alle gratis credits gebruikt en wil je nog meer berichten versturen? Dan moet je nieuwe credits kopen. Een nadeel van deze datingsite, is het feit dat de credits van de website vrij prijzig zijn. Je moet dan ook vrij veel geld investeren om serieus te kunnen chatten met andere leden van de datingsite en echt nieuwe contacten op te doen.

2 Comments
 1. Reply
  Wim Dijkman juli 15, 2019 at 2:57 am

  Veel profielen die je aan het lijntje houden doen of ze willen daten…maar het kmt nooit tot een date…dus mijn ervaring…fictieve profielen…wel chatten…nimmer daten

  • Reply
   Paul december 7, 2022 at 12:40 pm

   soulmate2u is puur oplichting. Ze stelen credits, dat is hun enige doel en banken werken daar gewoon aan mee.

Leave a reply