Socialdate.nl

Socialdate.nl is meer dan een normale datingsite! Deze online datingsite richt zich op mensen met spannende fantasieën, die op zoek zijn naar wat anders dan een vaste relatie. Dit is ook de reden dat het op deze datingsite zowel voor singles, als voor stellen mogelijk is om een account aan te maken. Het aanmaken van een account verloopt op deze datingsite ontzettend snel. Je geeft aan wat je geslacht is, of je als individu of stel actief bent en naar hetgeen je op zoek bent binnen het datingnetwerk. Nadat je een account hebt aangemaakt krijg je de mogelijkheid aangeboden om een profiel in te vullen. Het is aan te raden om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen, wat de kans op succes tijdens de online dating vergroot.

Tip: deze datingsite is ideaal voor een partnerruil of “swingen”! Hierbij heb je seks met de partner van een andere man of vrouw. Houd er rekening mee dat niet iedereen dezelfde verwachtingen van contact met andere stellen of individuen heeft. Spreek dit vooraf goed door, om vervelende teleurstellingen te voorkomen.

Profielen van leden bekijken

Een van de voordelen die Socialdate.nl je biedt is de mogelijkheid om foto’s op je profiel te vervagen. Juist omdat deze datingsite zich voornamelijk op seksdates richt, kun je af en toe een pikante foto aan je profiel toevoegen. Om te voorkomen dat de foto direct voor ieder ander lid zichtbaar is, kun je deze laten vervagen. Een lid die je foto wil bekijken kan nu een fotoverzoek bij je indienen, waarna jij deze gebruiker wel of geen toegang tot je foto’s kunt geven. Dit geeft je meer privacy, dan wanneer foto’s direct zichtbaar zouden zijn. Andersom zal je geregeld een fotoverzoek bij andere leden in moeten dienen.

Naast de foto’s biedt Socialdate.nl natuurlijk ook de mogelijkheid om andere informatie aan je profiel toe te voegen. Zo krijgen andere leden een aardig beeld van hetgeen je zoekt en degene wie je bent! Op de homepage van deze datingsite is nog weinig informatie over de leden van de datingsite te vinden.

Kosten voor het gebruik van Socialdate.nl

Na het aanmaken van een account is het mogelijk om profielen van andere leden te bekijken. Zo kun je in alle rust uitzoeken of deze datingsite en haar leden bij je past. Voor het versturen van berichten naar andere leden zal je eerst credits moeten kopen. Het kopen van credits kan op verschillende manieren. Denk aan een bankoverschrijving, iDeal of je mobiele telefoon. Des te meer credits je in dit geval in een keer aanschaft, des te goedkoper wordt het ook voor je. Ook hier blijkt hoe belangrijk privacy voor deze datingsite is. Op de website wordt de mogelijkheid geboden om het bankafschrift anoniem te laten zijn. Zo heeft je partner geen idee waaraan je het geld besteed hebt.

Voor- en nadelen van Socialdate.nl

Deze online datingsite biedt verschillende voor- en nadelen. Het voornaamste voordeel is dat deze datingsite de mogelijkheid biedt om zowel met singles, als met stellen in contact te komen. Daarbij is de website ideaal voor een eenmalige afspraak! Andersom kun je dit ook als nadeel zien, omdat je hier geen partner voor een vaste relatie zal vinden. Daarbij kan het vervelend zijn dat je voor het versturen van berichten losse credits moet kopen. De kans bestaat namelijk dat je nepprofielen treft, die gericht zijn op het rekken van de gesprekken. Zij proberen je op verschillende manieren aan het lijntje te houden, zodat het aantal verbruikte credits ontzettend hard groeit. Ook het feit dat je vooraf niet kunt zien welke leden er binnen het datingnetwerk actief zijn kan als een nadeel worden beschouwd.

 

 

6 Total Score
Review SocialDate.nl

Nepprofielen aanwezig

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply