Smartvibes

Smartvibes is een datingsite die net iets anders is dan andere datingsites. Dit komt omdat je bij deze datingsite niet op zoek gaat naar leuke contacten voor een vriendschap, een date of een relatie, maar afspraken maakt voor speeddates. Dit betekent dat je daadwerkelijk naar een locatie gaat waar zeven mannen en zeven vrouwen aanwezig zijn voor een speeddate. Eigenlijk is Smartvibes dus niet enkel online actief zoals veel andere datingsites, maar legt deze website de link tussen online en offline daten.

De betrouwbaarheid van Smartvibes

Smartvibes is betrouwbaar en veilig, maar de datingsite heeft helaas geen keurmerken ontvangen voor veilig online daten of het veilig verrichten van online betalingen. Wel is de helpdesk van de datingsite goed bereikbaar, wat zeker een pluspunt is voor deze datingsite. In de Algemene Voorwaarden van de datingsite kun je precies lezen welke gegevens er van jou verzameld worden en wat er met deze gegevens wordt gedaan en als je lid wordt, raden we je zeker aan om dit document goed door te lezen.

Smartvibes is niet onbetrouwbaar, maar behoort ook niet tot de meest betrouwbare datingsites van dit moment. Dit komt onder andere door het ontbreken van keurmerken, maar ook door het ontbreken van een veilige SSL-verbinding bij het versturen van gegevens.

Inschrijven bij Smartvibes

Wat het inschrijfproces van Smartvibes anders maakt dan het inschrijfproces van andere datingsites, is dat je niet alleen jezelf kunt inschrijven. Zo is het ook mogelijk om iemand anders in te schrijven voor de speeddates van de datingsite en kun je zelfs een cadeaubon geven van de datingsite. Niet alleen vernieuwend, maar bovendien een positieve ontwikkeling op het gebied van online dating.

Om jezelf in te schrijven bij Smartvibes, vul je jouw e-mailadres en wachtwoord in. Heb je dit gedaan, dan moet je enkele persoonlijke gegevens invullen. Je geeft aan welke taal je spreekt, welk geslacht je hebt, hoe je heet, in welke stad je woont en wat je mobiele nummer is. Dit nummer wordt niet aan andere leden gegeven of voor commerciële doeleinden gebruikt, maar wordt enkel gebruikt door de medewerkers van de datingsite zelf.

Als je nog wat extra gegevens hebt ingevuld (leeftijd, opleidingsniveau, beroep, et cetera), kun je je opgeven voor een speeddate evenement bij jou in de buurt. Je geeft aan waar je woont, zodat je een evenement kunt zoeken dat bij jou in de buurt wordt georganiseerd. Heb je een evenement gevonden, dan betaal je meteen online voor jouw deelname aan dit evenement. Dit kan door middel van iDeal, maar ook met Bancontact, Visa, Mastercard of Maestro.

De kosten van Smartvibes

De evenementen van Smartvibes kosten altijd 36 euro. Dit lijkt veel, maar hier krijg je ook hapjes, drankjes en goede begeleiding tijdens het evenement voor terug. Wil je een cadeaubon geven, dan kost dit ook 36 euro.

De mobiele app van Smartvibes

Smartvibes heeft geen mobiele app ontwikkeld voor online daten via de smartphone of tablet.

Acties en kortingen

dreammatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Smartvibes

Omdat je geen profiel hebt op de website van Smartvibes, hoef je je niet uit te schrijven als je geen gebruik meer wil maken van de dienstverlening van deze datingsite. Je logt je simpelweg niet meer in, meldt je eventueel af voor de nieuwsbrief van de datingsite en je zal niet meer benaderd worden door Smartvibes.

6 Total Score
Smartvibes Review

Smartvibes is betrouwbaar en veilig, maar de datingsite heeft helaas geen keurmerken ontvangen voor veilig online daten of het veilig verrichten van online betalingen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply