Singles.nl

Veel mensen beschouwen de datingsite Singles.nl al jaren als een van de meest populaire en bekende datingsites. Dit is niet voor niets! Binnen het datingnetwerk van Singles.nl zijn een groot aantal leuke single mannen en vrouwen actief, die je van alles te bieden hebben. De een is op zoek naar een blijvende vriendschap, terwijl anderen op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Met welke reden heb jij interesse in het aanmaken van een account voor datingsite Singles.nl? Voordat je aan de slag kunt gaan met het zoeken naar een leuke match, dien je eerst een account aan te maken. Dit is gelukkig relatief eenvoudig bij Singles.nl!

Een profiel aanmaken en matches zoeken

Bij Singles.nl kun je geheel gratis een account aanmaken. Met dit account kun je op zoek gaan naar leuke matches bij jou in de buurt. Houd er rekening mee dat je na het aanmaken van een account verschillende vragen over jezelf kunt beantwoorden, om je profiel op te vullen. Des te vollediger je profiel is, des te groter is ook de kans op een leuke match! Andere leden krijgen op deze manier immers direct een goed beeld van je. Zonder account is het helaas niet mogelijk om in het ledenbestand van deze datingsite te kijken. Vooraf weet je dus nog niet of er leuke singles binnen dit datingnetwerk te vinden zijn.

Helaas is niet duidelijk of er op Singles.nl kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van deze datingsite en de bijbehorende functies. Vaak is het aanmaken van een profiel, net als bij Singles.nl, gratis, maar moet je voor het gebruik van veel functies betalen. Dit kan in de vorm van een creditsysteem, waarbij je afrekent met credits, of in de vorm van een abonnementsdienst. Hierbij neem je een abonnement voor een x aantal maanden, waarbij je gedurende die maanden onbeperkt gebruik kunt maken van de verschillende functies die de datingsite je biedt. Op de homepage van deze datingsite valt niet direct te zien of en op welke manier Singles.nl kosten in rekening brengt.

Vind een leuke single man of vrouw

Wanneer je een profiel hebt aangemaakt kun je de man of vrouw van je dromen gaan zoeken binnen het netwerk van Singles.nl. Maak bij het zoeken naar matches eerst een selectie van twee of drie profielen, die je vervolgens beter wilt leren kennen. Stuur de profielen een berichtje en vertel ze kort waarom je juist hen een berichtje stuurt. Je hoeft hierbij natuurlijk niet te vertellen dat je ook een berichtje naar andere leden hebt gestuurd. Na het versturen van de berichtjes is het afwachten of een match reageert. Helaas zijn er op datingsites vaak inactieve profielen actief, van mensen die bijvoorbeeld een partner gevonden hebben of voor een andere datingsite hebben gekozen.

Wanneer je voor een langere tijd contact met een leuke match hebt onderhouden, kun je telefoonnummers uitwisselen. Het is sterk aan te raden om elkaar eerst altijd telefonisch te spreken, voordat je bijvoorbeeld buiten de datingsite om afspreekt. Ook het gebruik van Skype om elkaar via de webcam te zien kan aan te raden zijn. Zo weet je zeker dat degene met wie je spreekt ook echt degene is die je denkt dat hij of zij is. Het komt helaas nog geregeld voor dat er nepprofielen op datingsites actief zijn. Achteraf blijkt dan dat je met iemand anders gesproken hebt, dan degene op de profielfoto van een match.

Voor- en nadelen van Singles.nl

Een van de voordelen van Singles.nl is het feit dat deze datingsite relatief groot is en tot de bekendere datingsites behoort. Daar tegenover staat echter de onduidelijkheid over de kosten die je betaalt voor het gebruik van de functies van deze datingsite. Het aanmaken van een profiel is weliswaar gratis, maar naar alle waarschijnlijkheid zal je voor het versturen van berichten moeten betalen. Het is onduidelijk of dit via een abonnement loopt, of via losse credits.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply