Single.nl

De titel van de recensie van Single.nl klinkt misschien wat gek. Je date toch op iedere datingsite met echte singles? Helaas is dat tegenwoordig lang niet altijd meer het geval! Er zijn veel datingsites ontwikkeld waarop voornamelijk nepprofielen actief zijn. Deze nepprofielen proberen je op een slinkse wijze geld afhandig te maken. Let hier bijvoorbeeld op bij datingsites met een creditsysteem. Nepprofielen zullen je zo lang mogelijk aan de praat proberen te houden, waardoor de kosten hoog op kunnen lopen. Je wilt het contact immers niet verbreken!

Met Single.nl hoef je je hier voortaan geen zorgen meer over te maken. Deze website bestaat al enige jaren, maar heeft onlangs een behoorlijke vernieuwing doorgemaakt. Zo is het inmiddels mogelijk om je op de homepage aan te melden. Bij het aanmaken van een account krijg je meteen een gratis full membership voor de eerste zes maanden dat je op de datingsite actief bent. De kans is groot dat je in deze periode een leuke single vindt.

Daten via je smartphone of tablet

Naast de mogelijkheid om Single.nl op je computer of laptop te gebruiken, kun je ook kiezen voor het gebruik van de app voor je mobiele apparaten. Denk aan je mobiele telefoon, je tablet, enzovoorts. Zo heb je overal toegang tot het datingnetwerk van Single.nl! De app kun je gebruiken met je account op Facebook, waarbij de belangrijkste gegevens automatisch worden ingeladen. Vervolgens kun je ook op de website van Single.nl inloggen via je Facebook-profiel. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je deze zelf uitbreiden met extra informatie. Des te meer informatie je met andere leden deelt, des te groter is de kans op een succesvolle match. Mensen krijgen zo immers een beter beeld van je!

Het is zeer de moeite waard om naar de datingtips te kijken die je op de website van Single.nl vindt. In deze datingtips wordt meer verteld over het gevaar van nepprofielen, de dingen die je absoluut niet moet doen als je voor online dating kiest, enzovoorts. Het komt nog zeer regelmatig voor dat single mannen en vrouwen geld overmaken naar anderen, zonder te beseffen dat ze worden opgelicht. Vaak worden zij verleid door een zielig verhaal over zieke familieleden die niet bezocht kunnen worden door een tekort aan saldo op de ov-kaart van een ander lid. De verleiding is in zo’n geval erg groot om een paar euro over te maken. Wanneer je hier eenmaal aan begint zullen de bedragen steeds groter worden, met de belofte dat je uiteindelijk alles terug zal krijgen. Helaas ziet het merendeel van de mensen hun geld nooit meer terug. Gelukkig doet Single.nl er alles aan om nepprofielen van de datingsite te weren.

Een zeer breed publiek

Een van de voordelen van Single.nl is het feit dat deze datingsite zich op een zeer brede doelgroep richt. Je vindt hier jongeren, ouders, senioren, enzovoorts. Ook komen leden uit vrijwel iedere Nederlandse provincie! Zo is de kans erg groot dat je een leuke single man of vrouw bij jou in de buurt vindt. Doordat je bij het aanmaken van een account een full membership cadeau krijgt voor de eerste zes maanden, heb je alle tijd om met deze leden in contact te komen. Nadat je membership verlopen is kun je een nieuw abonnement afsluiten of enkel nog de gratis functies gebruiken. Het is helaas niet mogelijk om berichten te versturen zonder een full membership te hebben. De kosten voor een dergelijke membership beginnen bij €5,00 per maand, afhankelijk van de functies die je wil kunnen gebruiken.

Voor- en nadelen van Single.nl

Single.nl is een zeer betrouwbare datingsite, die verschillende voordelen biedt. Het lage aantal nepprofielen en het gratis abonnement wat je krijgt bij het aanmaken van een account zijn hier de beste voorbeelden van. Als nadeel zou genoemd kunnen worden dat je voor het bekijken van andere profielen eerst zelf een account moet hebben aangemaakt. Kortom, deze datingsite is meer dan het overwegen waard als je een leuke single zoekt!

 

6 Total Score
Review Single.nl

Gratis abonnement

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply