Simpeldate.nl

Simpel online daten kan via Simpeldate.nl! Deze website biedt je de mogelijkheid om met singles bij jou uit de buurt in contact te komen. Dankzij de vrij uitgebreide zoekbalk is het relatief eenvoudig om leuke matches te vinden. Kies bijvoorbeeld specifiek voor mensen uit je provincie, mensen uit een bepaalde leeftijdscategorie, enzovoorts. Vooraf is het mogelijk om aan te geven naar welk type match je op zoek bent. Je wordt in dit geval enkel nog aan singles gekoppeld die aan dit profiel voldoen.

Een van de voordelen van Simpeldate.nl is het feit dat je al voor het aanmaken van een account naar andere singles kunt zoeken. Je hoeft dus niet eerst je eigen profiel een invulling te geven, voordat je kunt kijken of er leuke singles bij jou in de buurt actief zijn op deze datingsite. Bij veel andere datingsites moet je eerst een eigen profiel hebben aangemaakt. Opvallend is dat het aantal actieve leden op Simpeldate.nl momenteel nog enigszins beperkt is.

Zeer gering aantal actief singles

Bij het schrijven van deze recensie was het aantal actieve leden op Simpeldate.nl dermate klein, dat het nauwelijks mogelijk leek te zijn om singles te vinden die aan een specifiek profiel voldoen. Daarbij kunnen er volgens de voorwaarden van deze datingsite nepprofielen worden ingezet om de datingsite aantrekkelijker te maken. Dit is een manier waar veel singles tegen zullen zijn, omdat het voor grote teleurstellingen kan zorgen. Niemand vindt het immers leuk als je met een single man of vrouw praat, die eigenlijk helemaal geen single blijkt te zijn. Het is voor Simpeldate.nl te hopen dat het aantal actieve leden in de komende periode groeit, waarmee de datingsite een stuk aantrekkelijker zou worden.

Nepprofielen herkennen en vermijden

Gelukkig is het herkennen van een nepprofiel relatief eenvoudig. Kijk bijvoorbeeld goed naar het profiel van iemand die je een bericht gestuurd heeft. Wanneer het profiel grotendeels leeg is, of wanneer de foto veel te mooi is, gaat het hoogstwaarschijnlijk om een nepprofiel. De foto’s die bij deze profielen gebruikt worden zijn over het algemeen van willekeurige websites geplukt en absoluut niet van degene met wie je aan het praten bent. In veel gevallen worden nepprofielen door organisaties van datingsites ingezet om de datingsite aantrekkelijker te maken of om je geld afhandig te maken. In dit geval is het gebruik van nepprofielen vooral bedoeld voor het aantrekkelijker maken van deze datingsite.

Mogelijkheden van Simpeldate.nl

Een van de mogelijkheden die datingsite Simpeldate.nl je biedt is de mogelijkheid om gratis te chatten met andere singles. Het chatten is alleen mogelijk als je een account hebt aangemaakt, maar hier zitten verder geen kosten aan verbonden. Hiermee wijkt Simpeldate.nl af van veel andere online datingsites, waarop je vaak wel moet betalen voor het gebruiken van een chatdienst. De chatdienst is ideaal om leuke singles te leren kennen! Houd er rekening mee dat er niet altijd leden online zijn op deze chatdienst. Voor het versturen van berichten naar individuele gebruikers dien je losse credits te kopen. De goedkoopste bundel met credits kost twintig euro en biedt je honderd credits.

Voor- en nadelen van Simpeldate.nl

Het voornaamste voordeel aan deze datingsite is de mogelijkheid om gratis te chatten met andere leden. Zo hoef je niet direct te betalen voor het versturen van berichten! Het feit dat je credits moet kopen om privéberichten te kunnen versturen kan echter wel als een nadeel beschouwd worden. De kosten kunnen erg hoog oplopen als je credits koopt en lange gesprekken met singles voert. Ook het relatief lage aantal leden op deze datingsite is een groot nadeel. Dit maakt de kans op een succesvolle match immers aanzienlijk kleiner.

 

6 Total Score
Review Simpeldate.nl

Gratis chatten met andere leden

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply