Relatie.nl

Relatie.nl is een datingsite die in het jaar 2011 opgezet is door de eigenaar van Relatieplanet. De datingsite richt zich op mensen die op zoek zijn naar een leuke partner voor een serieuze relatie via het internet en helpt jou in je zoektocht naar liefde door een gebruiksvriendelijk online dating platform aan te bieden. Met dit platform kun je profielen bekijken, maar ook met andere leden chatten en nieuwe matches zoeken. Meer over Relatie.nl, lees je op deze pagina.

De betrouwbaarheid van Relatie.nl

Relatie.nl heeft een Comodo Secure certificaat en dit certificaat verzekert jou als lid dat al je gegevens via een beveiligde SSL-verbinding worden verstuurd en opgeslagen. Door deze SSL-verbinding te gebruiken, krijgen internetcriminelen geen kans om jouw gegevens te onderscheppen bij het versturen en hierna te misbruiken, op wat voor manier dan ook. De datingsite heeft geen keurmerken, maar zegt zelf wel betrouwbaar te zijn. Zo geeft Relatie.nl bijvoorbeeld aan er alles aan te doen om haar leden een veilig platform te bieden, bijvoorbeeld door zelf maatregelen te nemen en door tips te geven voor veilig online daten.

Jouw e-mailadres, telefoonnummer en andere persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt bij je inschrijving en nooit getoond aan andere leden. Verder worden alle profielen van Relatie.nl gecontroleerd door de medewerkers van deze datingsite, zodat fake profielen of verdachte profielen verwijderd kunnen worden.

Inschrijven bij Relatie.nl

Je kunt je snel, eenvoudig en gratis inschrijven bij Relatie.nl. Zo hoef je alleen je gewenste gebruikersnaam in te vullen, aan te geven of je man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent, je leeftijdscategorie voor jouw ideale partner te kiezen, je geboortedatum in te vullen en tot slot je e-mailadres in te vullen. Heb je dit gedaan, dan geef je aan waar je woont door je postcode in te vullen (enkel gebruikt om goede matches voor jou te vinden!) en je kiest een wachtwoord. Hierna is je profiel aangemaakt, waarna je jouw profiel moet bevestigen via e-mail. Heb je dit gedaan, dan kun je met het vullen van jouw profiel aan de slag. Wij raden je aan om je profiel zo goed en compleet mogelijk in te vullen, want dan krijg je altijd meer respons dan wanneer je een half leeg profiel hebt.

De kosten van Relatie.nl

Gratis leden van Relatie.nl kunnen veel functies van de datingsite gebruiken, maar niet allemaal. Je kunt bijvoorbeeld profielen van andere leden bekijken, een gratis advertentie plaatsen, berichten ontvangen en interesse tonen aan andere leden, maar voor het versturen van berichten moet je bijvoorbeeld wel betalen. Zo heb je credits nodig om berichten te sturen, die je aan kunt schaffen in verschillende pakketten:

  • 10 credits voor 10 euro.
  • 25 credits voor 22,50 euro.
  • 50 credits voor 40 euro.
  • 100 credits voor 75 euro.
  • 300 credits voor 200 euro.

Hoe meer credits je koopt, hoe minder je per credit betaalt. Overigens zijn de prijzen van Relatie.nl vergelijkbaar met de prijzen van concurrerende datingsites en is deze website dus niet duur en ook niet goedkoop in vergelijking met concurrenten.

De mobiele app van Relatie.nl

Relatie.nl heeft geen mobiele applicatie, maar heeft wel een website die voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets geoptimaliseerd is. Je kunt dus gewoon mobiel daten, maar dan wel gewoon via je browser.

Acties en kortingen

Relatie.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Relatie.nl

Om je uit te schrijven bij Relatie.nl, log je je eerst in. Ben je ingelogd, dan ga je naar ‘Mijn account’ en klik je op ‘Mijn lidmaatschap’. Nu kom je op een pagina waar je jouw profiel bij Relatie.nl eenvoudig kunt verwijderen, namelijk door op ‘Nu verwijderen’ te klikken. Je bevestigt dat je jouw profiel inderdaad wil verwijderen en als je dit hebt gedaan, zijn al jouw gegevens uit de database van Relatie.nl verwijderd. Wil je opnieuw inloggen, dan is dit niet meer mogelijk.

Veel mensen willen even niet meer online daten, maar hebben hier mogelijk in de toekomst wel weer behoefte aan. Denk jij dat je in de toekomst ook weer wil daten? Dan kun je jouw account beter deactiveren. Heb je jouw account gedeactiveerd, dan wordt niet alle informatie verwijderd en kun je op een zelf gekozen moment gewoon weer daten door jouw account weer op actief te zetten. Je deactiveert je account door naar ‘Mijn account’ te gaan, op ‘Mijn lidmaatschap’ te klikken en tot slot op ‘Deactiveren’ te klikken. Wil je weer actief gaan daten, dan zet je jouw profiel op dezelfde manier weer online.

6 Total Score
Relatie Review

Relatie.nl heeft een Comodo Secure certificaat en dit certificaat verzekert jou als lid dat al je gegevens via een beveiligde SSL-verbinding worden verstuurd en opgeslagen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply