RegioFlirt.nl is een website die je gebruikt om in contact te komen met leuke dames bij jou in de buurt. Kijk je op de homepage van de website, dan zie je enkel vrouwelijke profielen staan. De datingsite heeft natuurlijk ook mannelijke leden, maar richt zich duidelijk op mannen die in contact willen komen met dames. Ben je als vrouw op zoek naar een leuke vent, dan heb je hoogstwaarschijnlijk minder keuze op deze website.

Online daten bij RegioFlirt.nl

RegioFlirt.nl richt zich op het opdoen van regionale contacten, ofwel contacten bij jou in de buurt. Dit werkt goed op deze datingsite, want met de zoekfunctie van de website kun je eenvoudig leuke dames bij jou in de buurt vinden. Overigens kun je de zoekfunctie ook gebruiken om jouw zoektocht wat specifieker in te steken, bijvoorbeeld door naar vrouwen in de juiste leeftijdscategorie te zoeken.

Een groot deel van de profielen op RegioFlirt.nl is echt, maar de datingsite laat ook fake profielen toe. Schrijf je je in bij deze datingsite, dan is het belangrijk hier rekening mee te houden. Heb je het idee dat een profiel niet helemaal klopt of wordt er meteen over geld gepraat, dan gaat het hoogstwaarschijnlijk om een fake profiel. Dit contact kun je beter afkappen.

De plus- en minpunten van RegioFlirt.nl

Het online daten op RegioFlirt.nl heeft enkele voor- en nadelen. De pluspunten van de website, zijn de volgende:

  • De website maakt anoniem en discreet daten mogelijk. Je hoeft bijvoorbeeld niet onder je eigen naam en met een herkenbare foto te daten op deze website.
  • Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven op de website.
  • De website richt zich op mannelijke singles. Als man heb je veel keuze uit leuke profielen.

De minpunten van de website, zijn als volgt:

  • De datingsite heeft fake profielen.
  • De datingsite is niet interessant voor vrouwelijke singles. De meeste leden van de website zijn namelijk vrouw.
  • Je moet betalen om berichten te versturen via de datingsite. De kosten van de datingsite zijn vrij hoog, zeker als je de credits van de website steeds los koopt.

De kosten van RegioFlirt.nl

Als je je (gratis) inschrijft op RegioFlirt.nl, krijg je enkele ‘flirts’. Dit zijn credits die je kunt gebruiken om berichten te versturen. Zijn jouw flirts op, dan moet je nieuwe kopen. Je kunt een pakket met flirts kopen of je kunt de credits los kopen door een sms’je te versturen. Dit is overigens wel de duurste optie, want in dit geval betaal je 1,50 euro per credit en dus per bericht.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply