Regiobabbel.nl

Online datingsite Regiobabbel.nl richt zich op het verbinden van mensen die bij elkaar in de buurt wonen. De website is niet alleen gericht op singles die een vaste relatie zoeken, maar ook op mensen die een vriendschappelijke band met anderen op willen bouwen. Een dergelijke vriendschap kan onder meer leuk zijn voor senioren die hun partner al enige tijd geleden verloren zijn. Door hun leeftijd hoeven senioren vaak geen vaste partner meer. Ze vinden het echter nog steeds leuk om samen te eten, samen te kaarten of samen naar een theatervoorstelling te gaan. Regiobabbel.nl kan in dit geval de uitkomst voor deze senioren zijn, met een groot aantal actief leden.

Een gratis account aanmaken op Regiobabbel.nl

Voordat je op zoek kunt gaan naar leuke matches bij jou in de buurt is het noodzakelijk om een account aan te maken. Het aanmaken van een account hoeft niet lang te duren en is vaak binnen een paar minuten gedaan. Met een gratis account kun je zoeken naar mensen bij jou in de buurt. Een van de voordelen aan datingsite Regiobabbel.nl is het feit dat deze datingsite geen extra kosten in rekening brengt voor het versturen van berichten aan andere leden. Vaak moeten er credits worden gekocht of moet er een abonnement worden afgesloten, alvorens je berichten naar leden kunt sturen.

Regiobabbel.nl breekt met deze gedachte en biedt de mogelijkheid om gratis contact met andere leden te zoeken. Een nadeel aan deze manier van werken is dat er ook nepprofielen op de datingsite actief kunnen zijn. Deze nepprofielen worden door kwaadwillende personen aangemaakt, die je op een slinkse wijze geld afhandig proberen te maken. Vaak komen zij met zielige verhalen, waardoor je al snel geneigd bent om een paar tientjes over te schrijven. Trap hier nooit in!

Specifiek gericht op hetero’s

Opvallend aan Regiobabbel.nl is dat deze datingsite zich specifiek lijkt te richten op hetero’s. Dit is enigszins bijzonder, omdat steeds meer datingsites zich zowel op hetero’s als homo’s en lesbiennes richten. Wellicht denk je dit makkelijk te kunnen omzeilen, maar dat is helaas niet mogelijk. Wanneer je als man actief bent op deze datingsite, krijg je alleen vrouwelijke profielen te zien die je kunt benaderen.

Ook de manier waarop er tussen leden gecommuniceerd kan worden is enigszins opvallend te noemen. Zo worden de berichten die je via de website verstuurt als een sms-bericht bij de ontvanger afgeleverd. Om te kunnen reageren zal je eerst zelf in moeten loggen en vervolgens een sms terugsturen.

Voor- en nadelen van Regiobabbel.nl

Er zijn verschillende redenen om een account aan te maken bij Regiobabbel.nl. Het voornaamste aan deze datingsite is de mogelijkheid om gratis een profiel te creëren. Ook het feit dat je hier gratis berichten naar andere leden kunt sturen kan als een voordeel worden beschouwd. Op veel andere datingsites dien je namelijk te betalen voor het versturen van berichten en het gebruik van verschillende diensten.

Een nadeel is dat deze datingsite zich specifiek richt op hetero’s en homo’s of lesbiennes niet toelaat. Zeker in de huidige tijd is dit nauwelijks nog denkbaar! Ook de manier waarop met andere leden gecommuniceerd kan worden verloopt wat omslachtig op Regiobabbel.nl. Dit kan als een nadeel worden gezien door leden.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply