Qupid is een casual datingsite voor mensen die een spannende date in willen plannen. De datingsite heeft maar liefst 180.000 actieve leden en dit maakt de website een van de grootste online platforms voor casual dating. De website richt zich op hetero mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, dus als jij onder deze doelgroep valt en een erotisch contact zoekt kun je je ook aanmelden voor deze datingsite. Meer weten over dit online dating platform? Lees dan meer over Qupid in deze uitgebreide en geheel onafhankelijke review.

De betrouwbaarheid van Qupid

Alle datingsites moeten betrouwbaar zijn, maar voor casual datingsites is het nog belangrijker om de leden van de datingsite goed te beschermen. Gebruik je een casual datingsite om erotische contacten op te doen, dan wil je namelijk niet dat jouw gegevens zomaar openbaar worden gemaakt. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, worden gegevens beveiligd opgestuurd en opgeslagen door Qupid. Ook houdt Qupid zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en dit betekent dat je niet voor je privacy hoeft te vrezen als lid van deze datingsite.

Om jou te beschermen tegen fake leden of leden met de verkeerde bedoelingen bij online dating, controleert Qupid alle profielen van nieuwe leden. Niet alleen op fake leden, maar ook op leden die de regels van de datingsite overtreden. Leden die Qupid niet op het online dating platform wil hebben, worden geweerd van de datingsite of meteen verwijderd.

Qupid heeft geen keurmerken gekregen, maar dit is niet zo vreemd voor een casual datingsite. Over het algemeen hebben dit soort datingsites bijna nooit keurmerken, simpelweg omdat veel bestaande keurmerken niet relevant zijn voor deze datingsites en er geen speciale keurmerken voor casual datingsites zijn.

Inschrijven bij Qupid

Je kunt je inschrijven bij Qupid door het inschrijfformulier op de homepage van de datingsite in te vullen. Je bevestigt jouw aanmelding bij de datingsite door op de activatielink in de bevestigingsmail van Qupid te klikken. Let op: deze mail kan ook in je inbox met ongewenste e-mails terecht zijn gekomen, dus controleer dit postvak altijd als je geen e-mail van Qupid hebt ontvangen.

De kosten van Qupid

Je kunt je gratis aanmelden bij Qupid en het bekijken van profielen van andere leden is ook helemaal gratis, maar andere functies van de datingsite zijn helaas niet gratis te gebruiken. Wil je in contact komen met andere leden, dan heb je credits nodig om berichten te sturen. Per bericht betaal je 1 credit en de kosten die je moet betalen voor credits, zijn als volgt:

  • 10 credits voor 10 euro.
  • 25 credits voor 22,50 euro.
  • 50 credits voor 40 euro.
  • 100 credits voor 80 euro.
  • 275 credits voor 200 euro.

Kijken we naar de prijzen van vergelijkbare datingsites, dan zien we dat Qupid geen hele hoge of hele lage prijzen hanteert en rond het gemiddelde ligt.

De mobiele app van Qupid

Qupid heeft geen mobiele applicaties en volgens de datingsite zelf zijn er ook geen ambities om een mobiele applicatie te (laten) ontwikkelen. Toch is mobiel daten gewoon mogelijk bij deze datingsite, want de website van Qupid werkt prima op mobiele apparaten als smartphones en tablets.

Acties en kortingen

Qupid heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Qupid

Je kunt je al binnen een minuut uitschrijven bij Qupid als je de casual datingsite niet meer wil gebruiken. Je logt je in bij de datingsite, je gaat naar de instellingen van jouw profiel door op het tabje ‘Mijn profiel’ in het menu te klikken en je scrolt naar beneden. Nu vind je de link ‘Verwijder mijn profiel’, waar je op moet klikken om jouw profiel op de datingsite te verwijderen. Heb je op de link geklikt, dan wordt jouw profiel meteen offline gehaald.

 

6 Total Score
Qupid Review

De website richt zich op hetero mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, dus als jij onder deze doelgroep valt en een erotisch contact zoekt kun je je ook aanmelden voor deze datingsite

Populaiteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
5.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply