QDate is een datingsite voor mannen en vrouwen, maar de website richt zich voornamelijk op mannen. Verder is het goed om te weten dat de datingsite erg veel waarde hecht aan anoniem daten. Wil je anoniem daten, dan word je hierin optimaal ondersteund door de website. Dit kan voordelen met zich meebrengen, maar het maakt de online dating omgeving van QDate ook wat mysterieus en vaag. Je weet namelijk nooit precies met wie je aan het chatten bent.

Wil je meer weten over deze datingsite? Lees dan snel verder, want op deze pagina beschrijven we de datingsite QDate uitgebreid. 

De leden van QDate

Er zijn mannen en vrouwen actief op deze datingsite, maar de balans tussen mannelijke en vrouwelijke leden is niet helemaal eerlijk. De datingsite richt zich namelijk vooral op mannen en dit betekent dat er vooral veel mannelijke singles lid worden van de website. Kijken we naar de vrouwelijke leden van de datingsite, dan zien we dat er maar weinig nieuwe dames lid worden van de website. Het kan dus lastig zijn om een leuke dame te ontmoeten als je als mannelijke single lid wordt van de datingsite.

Verder zijn de leden van QDate erg divers. Er zijn serieuze singles bij die een partner voor de lange termijn zoeken, maar er zijn ook singles bij die gewoon een one night stand willen of zelfs al een partner hebben en vreemd willen gaan. Het maakt dus niet uit wat voor achterliggend doel je hebt om online te gaan daten, want op deze datingsite is iedereen welkom.

Anoniem daten bij QDate

QDate vindt het erg belangrijk dat jij anoniem kunt daten. Je moet wel bepaalde gegevens achterlaten als je je inschrijft bij de datingsite, maar deze gegevens zijn niet inzichtelijk voor andere leden van de website. Wil je daten zonder foto en/of met een fictieve naam, dan mag je dit helemaal zelf weten. Dit is een groot voordeel voor mensen die anoniem willen daten, maar het kan ook een nadeel zijn. Kom je in contact met iemand op deze datingsite, dan weet je namelijk nooit of deze persoon wel eerlijk is over zijn of haar identiteit.

De plus- en minpunten van QDate

Datingsite QDate heeft enkele plus- en minpunten. De belangrijkste pluspunten van de website, zijn de volgende:

  • Je kunt je gratis inschrijven bij deze datingsite.
  • Je kunt volledig anoniem daten als je dit wil. Je kiest zelf welke informatie je prijsgeeft aan de andere leden van de datingsite.
  • De datingsite heeft veel actieve leden. Volgens de website zelf, komen er iedere dag 1000 nieuwe leden bij op de datingsite.

De minpunten van de website, zijn de volgende punten:

  • De datingsite heeft meer mannelijke leden dan vrouwelijke leden. De balans man/vrouw is dus niet goed.
  • Je kunt volledig anoniem daten, maar dit vindt niet iedereen prettig. Zo weet je bij QDate nooit precies met wie je aan het chatten bent.
  • De kosten van de datingsite worden niet duidelijk gecommuniceerd. Het is niet duidelijk hoeveel je moet betalen om berichten te versturen via deze website.

De kosten van QDate

Je kunt je gratis inschrijven bij QDate, maar je betaalt wel geld voor de berichten die je op de datingsite wil versturen. Voor het versturen van berichten heb je namelijk credits nodig, die je bij de datingsite moet kopen. Wat de kosten van de credits zijn, is niet duidelijk. Dit wordt niet duidelijk gecommuniceerd door de website. Waarschijnlijk zijn de kosten vrij hoog en worden de specifieke kosten van de credits pas gecommuniceerd als je inderdaad credits wil kopen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply