Plenty of Fish

Plenty of Fish, ook wel POF genoemd, is een van oorsprong Amerikaanse datingsite. Dit verklaart ook de Engelse benaming van deze datingsite! Hoewel de datingsite ook een Nederlandse versie kent, is het merendeel van de leden hier internationaal. Dit betekent dat de datingsite minder interessant voor je is als je geen of nauwelijks Engels spreekt. Daarbij is de kans dat je hier een blijvende partner voor de toekomst vindt kleiner. Veel mensen geven immers de voorkeur aan een Nederlandse match, boven een internationale match.

Gratis profiel aanmaken bij Plenty of Fish

Een van de voordelen die Plenty of Fish je biedt, is de mogelijkheid om kosteloos een profiel aan te maken. Hoewel dit ook op veel andere datingsites mogelijk is, kun je op andere datingsites veel functies pas gebruiken als je credits hebt gekocht of een abonnement afgesloten hebt. Plenty of Fish biedt de mogelijkheid om met een gratis account verschillende functies uit te proberen. Daarna wordt je echter wel verplicht om een abonnement af te sluiten. Op internet circuleren verhalen dat wanneer je geen abonnement afsluit, je profiel geblokkeerd kan worden.

Veel internationale leden

Doordat Plenty of Fish een datingnetwerk uit Amerika is, zijn hier voornamelijk Amerikaanse singles actief. Voor Nederlandse singles is het aanbod uit eigen land beperkt, wat deze datingsite wellicht minder interessant voor je maakt. Het gebruik van Plenty of Fish kan wel leuk zijn als je van plan bent om binnenkort naar Amerika te reizen voor een vakantie of een blijvende emigratie. Zo heb je hier al wat contacten voordat je daadwerkelijk naar Amerika reist! Naast het grote aantal internationale leden zijn er ook veel leden actief die direct beginnen over seksdates en soortgelijke erotische onderwerpen. Dit kan erg opdringerig overkomen, waardoor je deze datingsite mogelijk al snel zat bent.

Wel of geen account aanmaken?

Zoals reeds besproken werd heeft Plenty of Fish voor Nederlandse single mannen en vrouwen weinig extra’s te bieden. De datingsite kan interessant zijn als je van plan bent om binnenkort naar Amerika te reizen. Daar blijft het echter bij! Er zijn verschillende gratis Nederlandse en Belgische datingsites waar je in contact kunt komen met singles bij jou uit de buurt. De kans dat je op deze datingsites een succesvolle match vindt is aanzienlijk groter dan wanneer je een profiel aanmaakt bij Plenty of Fish. Reden genoeg om deze datingsite eerst links te laten liggen voor veel Nederlandse singles.

Voor- en nadelen van Plenty of Fish

Hoewel Plenty of Fish een gratis datingsite is, kent de datingsite verschillende nadelen. Een van deze nadelen is het feit dat je, volgens reviews op internet, al snel gedwongen wordt om een betaald abonnement af te sluiten. Ook het grote aantal internationale leden is voor veel Nederlandse singles een nadeel. Zeker wanneer je zoekt naar een vaste partner heb je immers liever iemand die bij je uit de buurt komt. Het feit dat de datingsite een Nederlandse versie heeft kan wel als een voordeel worden gezien.

Maak je toch een account aan bij Plenty of Fish? Wees je ervan bewust dat je benaderd kan worden door mannen die uit zijn op seksueel getinte gesprekken!

 

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply