Partnerklik.com

Iedere man of vrouw wil een leuke partner hebben, waar Partnerklik.com je bij kan helpen. Deze online datingsite is gericht op mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar een vaste relatie of eenmalige dates. Het komt zelfs voor dat je hier mannen vindt die al een relatie hebben, maar op zoek zijn naar meer spanning. Door de diversiteit aan leden van deze datingsite is het belangrijk om vooraf aan te geven wat je verwachtingen zijn. Zo voorkom je dat je andere teleurstelt of zelf teleurgesteld wordt.

Voor het bekijken van profielen op Partnerklik.com dien je eerst een profiel aan te maken. Met dit profiel kun je kosteloos oneindig veel profielen bekijken. Houd er rekening mee dat er voor het versturen van berichten kosten in rekening worden gebracht. Het aanmaken van een account bij Partnerklik.com is overigens wel gratis!

Grote kans op het treffen van nepprofielen

Erg opvallend bij het zoeken naar recensies over deze datingsite is dat veel leden klagen over de aanwezigheid van nepprofielen op deze datingsite. Het is niet nieuw dat datingsite gebruik maken van nepprofielen om hun imago te verbeteren. Des te meer leden er immers op een datingsite actief zijn, des te groter is ook de kans dat er nieuwe leden bij zullen komen. Nepprofielen hebben echter ook een keerzijde! Zo komt het regelmatig voor dat datingsites nepprofielen inzetten als onderdeel van hun verdienmodel. De nepprofielen gaan in dit geval gesprekken aan met leden, in de hoop een lang gesprek te kunnen voeren. Per bericht dat je stuurt moet je een credit betalen, waardoor de kosten al snel zullen oplopen.

Naast de aanwezigheid van nepprofielen is ook het ontbreken van een algemene chatfunctie een groot nadeel van deze datingsite. Wanneer je berichten naar de vrouwen op de datingsite stuurt krijg je in veel gevallen geen reactie terug. Ook dit is een teken van een groot aantal nepprofielen! De foto’s die in de profielen worden gebruikt zijn absoluut niet van degene die de profielen aangemaakt heeft. Vaak worden deze foto’s van andere datingsites of willekeurige websites gestolen. De verleiding is voor veel mensen te groot, waardoor ze alsnog zullen besluiten om te betalen voor de credits om berichten te kunnen sturen.

Hoe herken ik een nepprofiel op internet?

Nepprofielen zijn op verschillende manieren te herkennen. Een van de eigenschappen van een nepprofiel is het feit dat het nepprofiel een veel te mooie foto gebruikt, zoals reeds omschreven werd. Ook zullen nepprofielen je zo lang mogelijk aan het lijntje proberen te houden, als ze überhaupt op je berichten reageren. Per bericht die je verstuurt moet je een credit betalen, waardoor de kosten snel oplopen. Dit wil je natuurlijk voorkomen, waardoor het belangrijk is om een nepprofiel zo snel mogelijk te herkennen.

Kenmerken voor een nepprofiel is ook dat de gesprekken die je met een nepprofiel voert nooit diepgaand zullen zijn. Een nepprofiel willen immers enkel dat je blijft reageren en is verder niet geïnteresseerd in de rest van je leven. Andere singles zouden veel diepere vragen stellen, naarmate jullie langer contact met elkaar hebben.

Voor- en nadelen van deze datingsite

Het moge duidelijk zijn dat Partnerklik.com meer nadelen dan voordelen biedt aan haar leden. De nepprofielen zijn het belangrijkste nadeel, omdat je ze veel geld afhandig kunnen maken. Daarbij zorgen ze voor een grote teleurstelling als ze na een lang gesprek niet geïnteresseerd zijn in een date of zelfs niet meer reageren. Ook het feit dat de dames vaak helemaal niet reageren nadat je betaald hebt, kan als een groot nadeel worden beschouwd.

 

6 Total Score
Review Partnerklik.com

De nepprofielen zijn het belangrijkste nadeel, omdat je ze veel geld afhandig kunnen maken.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply