Omegle.nl is onderdeel van de internationale chatdienst Omegle.com. De Nederlandse website van Omegle richt zich op Nederlandstalige mannen en vrouwen die leuke chatcontacten op willen doen. Je kunt de chatsite gebruiken als je een leuke partner wil vinden voor op de lange termijn, maar het gros van de gebruikers van de chatsite zoeken erotische contacten.

De doelgroep van Omegle.nl

Omegle.nl richt zich naar eigen zeggen op een hele brede doelgroep, namelijk mannen en vrouwen die met andere mensen willen chatten. Volgens de datingsite kun je de chatsite ook gebruiken als je een serieuze relatie zoekt, maar wij zijn het hier niet helemaal mee eens. Op de chatsite zijn namelijk vooral mensen actief die seksuele contacten op willen doen. Er zullen wel wat leden tussen zitten die echt op zoek zijn naar de liefde, maar dit aantal is wel erg klein. Ben je op zoek naar een serieuze relatie, dan kun je je beter inschrijven op een andere en wat meer serieuze datingsite.

Omegle.nl richt zich alleen op mensen van 18 jaar en ouder. Toch kom je als jongere gemakkelijk op de chatsite terecht, want de controle is niet bepaald goed. Dit is een groot nadeel, want dit betekent dat er ook pubers op de datingsite actief zijn. Hier heb je als volwassene natuurlijk niet echt behoefte aan.

Een datingsite met expliciet beeldmateriaal

Bij Omegle.nl is het toegestaan om een foto van je geslachtsdeel als profielfoto in te stellen. Dit levert expliciet beeldmateriaal op. Vind je dit geen probleem, dan is deze datingsite zeker iets voor jou. Heb je geen zin om de hele tijd tegen geslachtsdelen aan te kijken, dan kun je je beter inschrijven voor een andere chatsite. Seksuele contacten vind je hier zeker, maar dan wel in een vrij heftige omgeving.

De plus- en minpunten van Omegle.nl

De chatsite Omegle.nl heeft enkele plus- en minpunten. De pluspunten van de website, zijn de volgende:

 • Je kunt je gratis inschrijven op de chatsite.
 • Je kunt anoniem chatten op deze website.
 • De website heeft een duidelijke doelgroep. Op de chatsite zijn vooral mensen actief die seksuele contacten op willen doen.

 

De belangrijkste minpunten van de chatsite, zijn de volgende:

 • De chatsite is niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar, maar zij kunnen wel vrij gemakkelijk in de beveiligde omgeving van de website komen.
 • De chatsite staat bol van expliciet beeldmateriaal. Dit zullen veel mensen een nadeel vinden.
 • De kosten van de website worden niet bekend gemaakt.

De kosten van Omegle.nl

Het is niet duidelijk of en hoeveel je voor het gebruik van deze chatsite moet betalen. De datingsite lijkt gratis te zijn, maar de kans is groot dat je voor bepaalde functies toch moet betalen. Hoeveel je voor deze functies moet betalen, is niet duidelijk.

 

6 Total Score

1 Comment
 1. Reply
  Robert augustus 22, 2018 at 8:13 pm

  om binnen te komen op de Omegle, moet je soort van verkeers borden aanvinken, maar dat duurt vaak heel lang tot dat het niet lukt!
  kan hier wat aan gedaan worden?

Leave a reply