Nederlanddating.nl

 

Datingsite Nederlanddating.nl is een online datingnetwerk die zich specifiek op Nederlandse single mannen en vrouwen richt. De website wijkt iets af van andere datingsites, omdat je op deze website zelf advertenties kunt plaatsen. Deze advertenties zijn gebaseerd op de informatie die je bij het aanmaken van je profiel hebt toegevoegd. Je kunt hierbij zelf bepalen welke gegevens je aan je profiel wens toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan je haarkleur, de kleur van je ogen, je huidskleur, enzovoorts.

Bij het aanmaken van een account wordt wel aangeraden om zoveel mogelijk informatie te delen. Dit vergroot immers de kans dat je een leuke single man of vrouw ontmoet. Des te meer informatie je aan een advertentie toevoegt, des te beter krijgen andere leden een beeld van je. Ook het gebruik van een foto in je profiel is raadzaam! Een foto zegt vaak immers meer dan duizend woorden doen. Houd er rekening mee dat je alleen een foto van je hoofd en torso toe kan voegen. Wanneer je andere lichaamsdelen onbedekt op een foto toont zal je profiel verwijderd worden.

Advertenties op andere datingsites

Opvallend aan de manier van werken bij Nederlanddating.nl is dat de advertentie die gebaseerd is op je profiel, ook op andere datingsites gedeeld kan worden. Dit staat expliciet aangegeven bij het aanmaken van een account. Het is dus niet mogelijk om dit terug te draaien of te weigeren. Het kan zodoende voorkomen dat je ook via andere datingsites reacties op je advertentie krijgt. Niet iedereen vindt dit een fijn idee, waardoor het goed is om dit in je achterhoofd te houden bij het aanmaken van een nieuw account. Op andere datingsites kunnen mensen je per mail benaderen. Je hoeft dus niet meerdere accounts aan te maken.

Contact via mailcredits

Om zelf te kunnen reageren op andere deelnemers, dien je mailcredits te kopen. Op de voorpagina van deze datingsite wordt niet meteen duidelijk wat de kosten voor deze mailcredits zijn. Dit wordt enkel getoond aan gebruikers! Het is niet ongebruikelijk dat je per bericht moet betalen. Deze manier van werken wordt ook door veel andere online datingsites gehanteerd. Houd er echter rekening mee dat de kosten flink kunnen oplopen als je het contact voor een langere periode aanhoudt. Het lijkt hierdoor al snel verleidelijk om het contact per mail, Skype of bijvoorbeeld Whatsapp te laten verlopen. Dit is echter ook niet altijd slim, omdat je op deze manier mogelijk gevoelige informatie aan nepprofielen kan geven. Zij kunnen je op verschillende manieren geld afhandig maken. Denk bijvoorbeeld aan het aanmelden van je telefoonnummer bij een dure SMS-dienst. Het is niet duidelijk of er veel van deze nepprofielen op Nederlanddating.nl actief zijn.

Voor- en nadelen van Nederlanddating.nl

Het voornaamste voordeel van Nederlanddating.nl is het feit dat je hier gratis een account aan kunt maken. Daarbij is ook het principe van de advertenties aardig bedacht! De uitvoering laat echter te wensen over, want de website heeft een uiterst amateuristische uitstraling. Ook zullen veel gebruikers het geen fijn idee vinden dat hun foto’s zonder dat zij dit weten op andere websites worden getoond. Tot slot is het gebruik van mailcredits een klein nadeel, omdat de kosten hierbij flink kunnen oplopen. Vaak geven singles de voorkeur aan datingsites die vaste abonnementen aanbieden voor het versturen van berichten en het gebruik van functies op de datingsite.

 

 

6 Total Score
Review Nederlanddating.nl

Je kunt een gratis account aanmaken.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply