Meetplaza

Meetplaza is een datingsite die je kunt gebruiken als je contacten op wil doen voor een vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie. Het maakt niet uit welk geslacht je hebt, welke seksuele geaardheid je hebt en hoe oud je bent, want deze datingsite richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in online dating.

De betrouwbaarheid van Meetplaza

Meetplaza voert een proactief beleid tegen het opsporen van fake leden, zodat jij niet opgelicht kan worden door mensen met verkeerde bedoelingen via deze datingsite. De moderators van Meetplaza zijn 24 uur per dag bezig met het controleren van nieuwe profielen en als er misbruik wordt vermoed, wordt een profiel meteen offline gehaald. Ook als er een nieuwe foto geplaatst wordt, wordt deze foto altijd eerst gecontroleerd door de medewerkers van Meetplaza. En wil je een profiel blokkeren, bijvoorbeeld omdat je seksueel getinte verzoeken krijgt waar je niet op zit te wachten? Dan heb je dit zo geregeld, want dan hoef je dit profiel enkel op de blacklist te plaatsen.

Een ander onderdeel van de betrouwbaarheid van een datingsite, is de manier waarop een datingsite met persoonlijke informatie omgaat. Meetplaza beschermt jouw persoonlijke gegevens door alle informatie op te slaan in een beveiligde database, die enkel toegankelijk is voor medewerkers van de datingsite. Daarnaast is het mailsysteem van de datingsite helemaal anoniem, waardoor andere leden nooit zomaar aan jouw persoonlijke gegevens kunnen komen. Je bepaalt zelf hoe anoniem je wil blijven en Meetplaza helpt je om op jouw manier te daten.

Meetplaza heeft geen keurmerken gekregen, maar doet er wel alles aan om jou te beschermen bij het online daten via deze datingsite. Zo heeft de datingsite niet alleen een proactief beleid tegen fake leden, maar doet de website er ook alles aan om jouw privacy te beschermen.

Inschrijven bij Meetplaza

Je kunt je gemakkelijk en snel inschrijven bij Meetplaza als je in contact wil komen met andere leden van deze datingsite. Het enige wat je hoeft te doen om nieuw lid te worden, is op ‘Gratis profiel plaatsen’ te klikken op de homepage van de datingsite. Vervolgens kom je op de registratiepagina van de datingsite terecht, waar je diverse gegevens invult. Heb je alle gegevens ingevuld, dan ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en klik je op ‘Gratis nieuw account aanmaken’. Heb je dit gedaan, dan krijg je een bevestigingsmail met een activatielink waar je op moet klikken. Na het aanklikken van deze link, is jouw account officieel aangemaakt en kun je starten met online daten.

De kosten van Meetplaza

Meetplaza heeft Basic members en Premium members. Ben je Basic member van de datingsite, dan hoef je niets te betalen om de datingsite te gebruiken. Je kunt een profiel plaatsen, match-alerts ontvangen, gratis berichten ontvangen, gratis knipoogjes ontvangen en een profielfoto plaatsen. Ben je Premium lid, dan betaal je voor het gebruik van het online datingplatform en hier krijg je meer functies voor terug. Zo kun je onder andere onbeperkt berichten sturen en ontvangen, maar ook online chatten met andere leden en meer dan 2000 foto’s bekijken.

De kosten van het Premium lidmaatschap van Meetplaza, zijn als volgt:

  • 1 maand voor 17,95 euro.
  • 3 maanden voor 13,95 euro per maand.
  • 6 maanden voor 9,95 euro per maand.
  • 12 maanden voor 7,95 euro per maand.

Hoe langer je jouw abonnement door laat lopen, hoe goedkoper je maandelijks uit bent bij Meetplaza.

De mobiele app van Meetplaza

Meetplaza heeft (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld op het moment van het schrijven van deze review. Ook is de website van de datingsite niet geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers en dit is zeker een nadeel, aangezien veel andere datingsites wel een mobiele website hebben ontwikkeld voor mensen met een smartphone en/of tablet.

Acties en kortingen

Meetplaza.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Meetplaza

Je kunt jouw profiel op Meetplaza op ieder moment en zonder opgave van reden verwijderen. Dit doe je door je in te loggen, op ‘My Meetplaza’ te klikken en vervolgens naar de optie ‘Profiel verwijderen’ te zoeken op de pagina die nu geopend wordt. Heb je op deze optie geklikt, dan wordt jouw profiel meteen verwijderd. Let op: nog openstaande abonnementsdagen worden ook verwijderd en hier krijg je geen geld voor terug.

6 Total Score
Meetplaza Review

Het maakt niet uit welk geslacht je hebt, welke seksuele geaardheid je hebt en hoe oud je bent, want deze datingsite richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in online dating.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply