Meetnow is de naam van een datingsite die het mogelijk maakt om op een eenvoudige en snelle manier in contact te komen met leuke singles bij jou in de buurt. De datingsite is erg populair in Nederland en België en dit komt onder andere omdat het systeem van Meetnow erg laagdrempelig is. Je hoeft geen lange vragenlijsten in te vullen als je lid wil worden, maar gaat gewoon meteen aan de slag met online dating als je lid bent geworden.

De betrouwbaarheid van Meetnow

Meetnow is niet aangesloten bij een keurmerk, maar dit betekent niet dat deze datingsite niet betrouwbaar is. Kijken we naar de succesverhalen van leden en ex-leden van deze datingsite, dan zien we dat deze datingsite zeker betrouwbaar is. Het enige nadeel van de datingsite, is dat er veel fake leden tussen het ledenaanbod van Meetnow te vinden zijn. Deze fake leden zijn niet opgericht om mensen op te lichten, maar wel om je te overtuigen lid te worden. Ben je verliefd geworden op een fake lid en hierdoor lid geworden van Meetnow, dan is het zeker een teleurstelling als je er later achter komt dat dit lid helemaal niet bestaat.

Op het gebied van privacy is Meetnow in ieder geval goed bezig. De profielen van de datingsite zijn afgeschermd van de buitenwereld, zelfs als je de naam van een profiel via de zoekmachines terug probeert te vinden.

Inschrijven bij Meetnow

Je kunt je eenvoudig en snel inschrijven bij Meetnow via de homepage van deze datingsite. Je vult hiervoor slechts een kort formulier in met onder andere je geslacht, je leeftijd, je e-mailadres, je gebruikersnaam en je wachtwoord. Ook geef je aan waar je naar op zoek bent, maar hier hoef je niet heel specifiek bij te zijn. De inschrijving is dus zo gebeurd, maar je moet er wel rekening mee houden dat je na het aanmaken van een account nog wel een profiel hebt dat je moet vullen. Je hoeft niet alles in te vullen, maar bepaalde onderdelen van het profiel moet je wel invullen voor je kunt starten met daten.

De kosten van Meetnow

Je kunt je gratis inschrijven bij Meetnow door gebruik te maken van het gratis lidmaatschap van deze datingsite. Het enige nadeel van het gratis lidmaatschap, is dat je met dit lidmaatschap niet alle functies van de datingsite kunt gebruiken. Wil je andere leden bijvoorbeeld berichten sturen, dan heb je een betaald lidmaatschap nodig.

Bij het afsluiten van een betaald lidmaatschap bij Meetnow, kun je uit drie abonnementen kiezen:

  • Het Basic abonnement: een abonnement met 30 dagen looptijd.
  • Het Premium abonnement: een abonnement met 90 dagen looptijd.
  • Het Advanced abonnement: een abonnement met 180 dagen looptijd.

De inhoud van de abonnementen zij hetzelfde, maar de looptijd is per abonnement verschillend. Een voordeel van de abonnementen van Meetnow, is dat deze abonnementen niet automatisch verlengd worden. Loopt je abonnement bijna af, dan krijg je hier een notificatie van en kun je zelf kiezen of je het abonnement nog verder wil verlengen.

De mobiele app van Meetnow

Meetnow heeft geen mobiele app ontwikkeld, maar heeft er wel voor gezorgd dat de standaard website ook gebruiksvriendelijk is op mobiele apparaten als smartphones en tablets.

Acties en kortingen

dreammatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Meetnow

Wil je niet langer lid zijn van Meetnow, dan kun je je uitschrijven bij deze datingsite. Dit kun je eenvoudig doen via de instellingen van je eigen profiel, zonder dat je hiervoor de klantenservice van de datingsite moet raadplegen. Heb je jouw account verwijderd en had je nog abonnementsdagen open staan, dan worden deze openstaande dagen verwijderd. Voor de dagen die nog open stonden, krijg je geen geld terug.

6 Total Score
Meetnow Review

Meetnow is niet aangesloten bij een keurmerk, maar dit betekent niet dat deze datingsite niet betrouwbaar is.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply