MeetMe is een datingsite die je gebruikt om nieuwe mensen te ontmoeten, voor een nieuwe vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie. Het is een datingsite die oorspronkelijk in de Verenigde Staten wordt gebruikt en hierdoor is niet de hele website in het Nederlands beschikbaar. De homepage van de datingsite is wel in het Nederlands en het privacy beleid is ook naar het Nederlands vertaald, maar veel andere pagina’s zijn gewoon nog in het Engels. Heb je hier geen moeite mee, dan kun je deze datingsite gebruiken om leuke mensen te leren kennen via het internet.

De betrouwbaarheid van MeetMe

MeetMe heeft een privacybeleid opgesteld om jou duidelijkheid te geven over hoe de datingsite met jouw persoonlijke gegevens omgaat. In het document lees je onder andere welke gegevens MeetMe van jou kan verzamelen en waarom ze dit doen en waarvoor jouw gegevens worden gebruikt door de datingsite. Er staat niet veel vreemds in het document, maar het is wel opvallend dat MeetMe jouw betaalgedrag kan analyseren. Het gaat enkel om het betaalgedrag van jou als lid bij aan hen gelieerde partijen, maar je moet er zeker rekening mee houden dat ze hier inzicht in krijgen als jij een profiel aanmaakt en akkoord gaat met het privacybeleid.

Een groot minpunt van de betrouwbaarheid van MeetMe, is dat jouw niet-persoonlijke gegevens gedeeld kunnen worden met gelieerde bedrijven, leveranciers en serviceverleners voor commerciële doeleinden. Al gaat het om niet-persoonlijke gegevens: dit is zeker een minpunt van deze datingsite.

Inschrijven bij MeetMe

Je schrijf je in bij deze datingsite via de homepage van deze datingsite. Je vult je voornaam en achternaam in, je geeft aan welke e-mailadres je wil gebruiken voor de datingsite (niet zichtbaar voor andere leden, wel voor medewerkers van MeetMe) en je kiest een wachtwoord. Na het invullen van gegevens als je woonplaats en geboortedatum, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Ook ga je in dit geval akkoord met het ontvangen van e-mailberichten van MeetMe, dus je moet er rekening mee houden dat je zeker mails kunt ontvangen van MeetMe na het aanmaken van een profiel.

De kosten van MeetMe

Om alle functies van MeetMe te gebruiken, kun je credits kopen bij de datingsite. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw profiel tegen betaling in de spotlight te zetten. In dit geval staat je profiel niet alleen bovenaan bij de zoekresultaten op MeetMe, maar valt jouw profiel ook extra op tussen alle andere profielen. Dit betekent dat je meer kans hebt op een match, simpelweg door hier een klein bedrag voor te betalen.

De mobiele app van MeetMe

MeetMe heeft een app ontwikkeld voor iOS en Android, die je kunt gebruiken om leuke singles te ontmoeten op jouw smartphone of tablet. Een groot voordeel van de app, is dat deze gratis beschikbaar is in de Apple App Store en in de Google Play Store.

Acties en kortingen

Meetme.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij MeetMe

Een minpunt, maar je kunt je niet zelf uitschrijven bij MeetMe. Om jouw profiel te verwijderen, moet je altijd een e-mail sturen naar de klantenservice. Na het ontvangen van jouw bericht, zullen de medewerkers van de klantenservice jouw profiel verwijderen.

6 Total Score
Meetme Review

MeetMe is een datingsite die je gebruikt om nieuwe mensen te ontmoeten, voor een nieuwe vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
5 Comments
 1. Reply
  Marleen december 27, 2016 at 8:45 pm

  ik word al maanden lastig gevallen van meetme.. ik heb mezelf niet aangemeld en toch krijg ik steeds mensen die mijn profiel bekijken
  ik probeer het er af te halen maar gaat niet
  wilt het het voor mij zsm verwijderen?
  ik word er gekvan ik wil het echt niet
  vandaar mijn klacht ik wil geen datingssites hebben en dat soort dingen..
  gr ,arleen

  Gewenste oplossing:
  nee ben ik niet hoe het nu gaat..
  als ik er vanaf ben dan ben ik tevreden

 2. Reply
  tamara november 9, 2016 at 12:46 pm

  ik heb mij niet ingeschreven op deze site en wil mij heel graag uitschrijven maar dat lukt mij niet gelieven mij zo snel uit te schrijven. Mvg

  Gewenste oplossing:
  niet tevreden

 3. Reply
  nadine oktober 31, 2016 at 10:10 am

  ik krijg berichten van meetme waar ik niet op zit en krijg berichten van vreemde mannen

  Gewenste oplossing:
  ik ben te vrede als ik geen berichten kijg

 4. Reply
  Mary Roskam oktober 23, 2016 at 9:11 pm

  Titel van je klacht:
  Ongewenst in geschreven

  Mijn klacht:
  O.gewenste mails

  Gewenste oplossing:
  Afmelden

 5. Reply
  Floris augustus 16, 2016 at 1:55 pm

  Titel van je klacht:
  date proberen te regelen

  Mijn klacht:
  gisteren heb ik mijn acount opgezegt ik hoop dat mijn gegevens niet bij leden van de site in handen vallen zo als je adres welke plaats je woont

  Gewenste oplossing:

Leave a reply