Matchmaker

Matchmaker.com is een van de oudste datingsites ter wereld. Deze datingsite werd namelijk al in 1996 opgericht en is nog altijd actief. Het is een internationale datingsite, maar je kunt aangeven op welk land en op welke regio je jouw zoektocht naar een leuke partner wil richten. Dit betekent dat je je ook prima kunt inschrijven op de datingsite als je in contact wil komen met leuke singles uit Nederland.

Inschrijven bij Matchmaker.com

Je kunt je gratis inschrijven bij Matchmaker.com. Een klein minpunt van de datingsite, is dat je voor inschrijving niet kunt zien of er wel leden uit jouw land en regio op de datingsite actief zijn. Je komt hier dus pas achter als je al een account hebt aangemaakt. Zijn er geen leden actief op de datingsite die uit jouw zoekgebied komen, dan heb je voor niets een account aangemaakt. Gelukkig gaat het inschrijven bij Matchmaker.com vrij snel.

Wij raden je aan je in te schrijven bij deze datingsite als je met internationale singles in contact wil komen, niet als je specifiek op zoek bent naar een leuke partner uit eigen land. Natuurlijk zijn er Nederlandse singles actief op de website, maar het aantal singles uit eigen land zal niet zo groot zijn. Wil je alleen met Nederlanders daten, dan kun je je beter inschrijven bij een Nederlandse datingsite.

Matches ontvangen van Matchmaker.com

De datingsite Matchmaker.com heeft zijn naam niet zomaar gekregen. Schrijf je je in bij deze datingsite, dan kun je namelijk unieke matches ontvangen. Je ontvangt deze altijd via mail, waarna je zelf kunt beslissen met welke matches je in contact wil komen. Zit er geen leuke match bij? Dan kun je zelf op zoek gaan naar leuke singles op de datingsite. Zitten er wel leuke matches bij, dan is dit mooi meegenomen. Het matching systeem van de datingsite bespaart je in dit geval namelijk een hoop zoekwerk.

De plus- en minpunten van Matchmaker.com

De datingsite Matchmaker.com heeft enkele plus- en minpunten. Deze worden hieronder kort opgesomd.

Pluspunten:

  • De datingsite is volledig gratis te gebruiken.
  • De datingsite is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
  • De datingsite heeft een matching systeem.

Minpunten:

  • Het is een internationale datingsite, met slechts een klein aantal Nederlandse leden.
  • Je kunt van tevoren niet zien of er veel leden zijn die binnen jouw zoekgebied vallen.
  • De website is enkel in het Engels of Spaans beschikbaar.

De kosten van Matchmaker.com

Deze internationale datingsite is volledig gratis. Dit betekent dat je niets hoeft te betalen om alle functies van deze website te kunnen gebruiken.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply