Luxy.com

Luxy.com is een datingsite voor welgestelde mensen me teen inkomen van minimaal 100.000 dollar of euro per jaar. De datingsite is oorspronkelijk Amerikaans, maar op het moment van het schrijven van deze review zijn er ook voldoende Nederlanders lid van Luxy.com. Een klein nadeel van de Amerikaanse oorsprong van de website, is dat de datingsite geheel in het Engels is. Kun je niet zo goed Engels, dan kan dit een klein struikelblok vormen bij online dating. Beheers je de Engelse taal wel goed, dan moet dit geen probleem vormen.

De betrouwbaarheid van Luxy.com

Luxy.com zegt alleen leden toe te laten die meer dan 100.000 dollar of euro per jaar verdienen, maar het is niet duidelijk hoe ze het inkomen van hun leden controleren. Wij hebben een account aangemaakt op de datingsite om deze te kunnen testen en verdienen niet meer dan 100.000 euro, maar werden toch toegelaten op de datingsite. Dit komt omdat ons profiel niet werd gecontroleerd door de medewerkers van Luxy.com, waardoor we gewoon lid konden worden. Leden kunnen Luxy.com wel vragen om hun salaris te verifiëren, maar hier moet je wel een kopie van je identiteitsbewijs of paspoort voor naar Luxy.com sturen. De vraag is of dit verstandig is.

Luxy.com heeft Algemene Voorwaarden opgesteld en beschikt ook over een privacy policy, maar de informatie in deze documenten valt niet onder de Nederlandse wet. Daarom raden wij je aan om zo min mogelijk informatie te delen via Luxy.com, zodat dit in ieder geval niet mis kan gaan.

Inschrijven bij Luxy.com

Om gebruik te maken van Luxy.com, moet je een profiel aanmaken. Je maakt jouw profiel snel en gemakkelijk aan via de homepage van de datingsite, waarbij je enkele persoonlijke gegevens in moet vullen. Ook vul je jouw jaarlijkse inkomen in, dat je zelf kunt verzinnen of wel naar waarheid in kunt vullen. Nadat je je hebt ingeschreven, krijg je op het door jou doorgegeven e-mailadres een bevestigingsmail. Met deze mail kun je jouw account activeren, zodat je kunt starten met daten via Luxy.com.

De kosten van Luxy.com

Heb je een gratis profiel bij deze datingapp, dan kun je alleen virtuele rozen naar andere leden sturen om aan te geven dat je hen aantrekkelijk of interessant vindt. Neem je een betaald lidmaatschap, dan kun je ook berichten sturen naar mensen waar jij mee in contact wil komen. Het betaalde abonnement van Luxy.com heet Luxy Black en is helaas vrij prijzig. Dit komt omdat de doelgroep van de datingsite een hoog inkomen heeft en Luxy.com met hoge abonnementsprijzen de mensen met een lager inkomen wil afschrikken.

Als je een abonnement voor 1 maand afsluit, betaal je hier 99 dollar voor. Kies je voor een abonnement van 3 maanden, dan is dit 79,99 dollar. Neem je een abonnement van 6 maanden, dan betaal je 58,99 dollar per maand. Klein nadeel: je krijgt met het abonnement wel meer exposure. Dit betekent dat meer leden jouw profiel zullen zien, waardoor je gemakkelijker in contact komt met andere singles.

De mobiele app van Luxy.com

Luxy.com heeft niet alleen een website, maar ook een mobiele app. Met de mobiele app kun je altijd en overal gebruik maken van de functionaliteiten van deze datingapp en om deze reden verkiest de datingsite zelf de mobiele app van het bedrijf om online te daten. Je kunt de app downloaden op jouw apparaat van Apple, maar ook op telefoons met Android. De app werkt ongeveer hetzelfde als Tinder.

Via de Luxy.com app kun je Luxy.com coins kopen om berichten te sturen naar andere leden. Je koopt de coins voor 99 eurocent, maar je kunt ook een pakket met coins kopen voor 7,99 euro.

Acties en kortingen

Luxy.com.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Luxy.com

Wil je geen account meer bij Luxy.com, dan kun je je uitschrijven bij deze datingsite. Wat een beetje vreemd is aan het uitschrijfproces van de datingsite, is dat je dit moet doen via de mobiele applicatie. Je logt je in, je klikt op ‘Help’ en je klikt op ‘Delete account’. Gebruik je de app niet, dan moet je contact opnemen met de klantenservice om jouw profiel op andere wijze te laten verwijderen.

6 Total Score
Luxy Review

Luxy.com zegt alleen leden toe te laten die meer dan 100.000 dollar of euro per jaar verdienen, maar het is niet duidelijk hoe ze het inkomen van hun leden controleren.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply